Shpock: Εκεί όπου βρίσκεις νυφικά μισοτιμής -Ολα έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία [εικόνες] - iefimerida.gr

Shpock: Εκεί όπου βρίσκεις νυφικά μισοτιμής -Ολα έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νυφικό θα έπρεπε να προκαλεί τα πιο θετικά συναισθήματα και τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Τι συμβαίνει όμως όταν ο γάμος διαλύεται στο παρά πέντε και η νύφη μένει με το φόρεμα στο χέρι;

Προφανώς, επειδή αποτελεί πλέον μία έντονα δυσάρεστη ανάμνηση προσπαθεί να το αποχωριστεί. Τι μπορεί να κάνει όμως στην περίπτωση που δεν μπορεί να το επιστρέψει;

Μία πρόσφατη εφαρμογή το Shpock έχει έρθει για να δώσει τη λύση στο πρόβλημα. Σε αυτό οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν την αγγελία τους και να πουλήσουν το φόρεμά τους. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, οι «παρατημένες νύφες» που αναρτούν αγγελίες στο Shpock με τα νυφικά που δεν κατάφεραν να φορέσουν γίνονται όλο και περισσότερες.

Πολλά από τα νυφικά είναι ολοκαίνουρια και σε τιμή ευκαιρίας καθώς οι χρήστες της εφαρμογής θέλουν να τα ξεφορτωθούν με κάθε τρόπο, ώστε να μην έρχονται αντιμέτωπες με την οδυνηρή υπενθύμιση του χωρισμού.

Σε πολλές περιπτώσεις η τιμή πέφτει ακόμα και στο 50% ή και περισσότερο. Μία από αυτές είναι η αγγελία της Στέφανι από το Σάρεϊ, η οποία πουλάει το νυφικό φόρεμά της για 600 βρετανικές λίρες (832 ευρώ) ενώ η τιμή που το αγόρασε ήταν ακριβώς η διπλάσια.

Shpock: Εκεί όπου βρίσκεις νυφικά μισοτιμής -Ολα έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι το γεγονός ότι οι χρήστες που ανεβάζουν τις συγκεκριμένες αγγελίες, προχωρούν σε μία περιγραφή του φορέματος, δίνουν στοιχεία για το νούμερο, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρουν και τον λόγο για τον οποίο το αποχωρίζονται.

Οι παραπάνω αγγελίες όμως έρχονται μετά από μία καταχώρηση που έγινε πριν λίγο διάστημα στο eBay. «Παρατημένο νυφικό αναζητά αιώνια αγάπη και τα ιερά δεσμά του γάμου», είναι τίτλος της αγγελίας που προτίμησε η παρολίγον νύφη που μπορεί να μην ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, κατάφερε όμως να μετατρέψει το φόρεμά της σε ένα από τα πιο δημοφιλή νυφικά της πλατφόρμας.

Shpock: Εκεί όπου βρίσκεις νυφικά μισοτιμής -Ολα έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Shpock: Εκεί όπου βρίσκεις νυφικά μισοτιμής -Ολα έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Θα με φορούσε στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης σε ένα γάμο θέματος '60s... Και τότε χώρισαν. Και η νύφη με κράτησε σε κουτί επειδή δεν άντεχε να με βλέπει. Είμαι μια συνεχής υπενθύμιση για το τι θα μπορούσε να ήταν. Ετσι τώρα θέλει να με πουλήσει. Δεν είμαι πολύ εξεζητημένο, ούτε πολύ απλό και η ιδιοκτήτρια μου σκέφτηκε ότι θα μπορούσε ίσως να με φορέσει και σε άλλες περιπτώσεις στο μέλλον. Αλλά σκέφτηκε και ότι ήμουν ένα φόρεμα που θα μπορούσε κάποια να το κοιτάει και να χαμογελάει, όχι ένα λάθος της μόδας», γράφει η αγγελία.

Shpock: Εκεί όπου βρίσκεις νυφικά μισοτιμής -Ολα έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Τζούλια έχει καταχωρήσει ένα λεκό στράπλες φόρεμα με γοργονέ ουρά. Εξηγεί ότι το πουλάει επειδή ο γάμος ακυρώθηκε

Shpock: Εκεί όπου βρίσκεις νυφικά μισοτιμής -Ολα έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ένας ακόμα χρήστης που πουλάει νυφικό. Σε αυτή την καταχώρηση δεν δίνεται εξήγηση για τον λόγο που πωλείται

Shpock: Εκεί όπου βρίσκεις νυφικά μισοτιμής -Ολα έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η Νάταλι αγόρασε το φόρεμα για 675 λίρες (940 ευρώ), αλλά εδώ το πουλάει στο ένα τρίτο της τιμής. Όπως εξηγεί δεν έχει φορεθεί

Shpock: Εκεί όπου βρίσκεις νυφικά μισοτιμής -Ολα έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Μία ακόμα καταχώρηση που έγινε επειδή δεν υπήρξε γάμος

Shpock: Εκεί όπου βρίσκεις νυφικά μισοτιμής -Ολα έχουν μια ιδιαίτερη ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Shpock εφαρμογή Νυφικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ