Η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 4S - iefimerida.gr

Η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 4S

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα έκδοση του δημοφιλέστερου smartphone δεν θα ονομάζεται iPhone 5, αλλά iPhone 4s και έρχεται αρκετά βελτιωμένο κυρίως στον τομέα των επιδόσεων, ενσωματώνοντας τον διπύρηνο επεξεργαστή Α5 και διαθέτοντας κάμερα 8MP.Η παρουσίαση του διεξήχθη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «Let's talk iPhone», στην οποία τελικά δεν παρέστη ο Στιβ Τζομπς που φερόταν ότι θα έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη.Το τηλέφωνο εξωτερικά μοιάζει πάρα πολύ με τον προκάτοχο του με τη διαφορά ότι είναι αρκετά λεπτότερο.Το λειτουργικό σύστημα το οποίο θα χρησιμοποιεί η συσκευή έιναι το νέο iOS 5 και ο καινούριος επεξεργαστής είναι 7 φορές ταχύτερος σε επεξεργασία γραφικών και 2 φορές δυνατότερος σε υπολογιστική ισχύ.

Το iPhone 4S εφοδιάζεται με 2 κεραίες για να αποφευχθούν τα γνωστά προβλήματα του προκάτοχου του όσον αφορά την ισχύ του σήματος.

Οι τιμές ξεκινούν από 199 δολάρια στις ΗΠΑ για την έκδοση των 16GB, ενώ η έκδοση των 64GB θα φτάνει τα 400. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια επίδειξης των δυνατοτήτων του νέου λογισμικού-που μετατρέπει φωνητικές εντολές σε κείμενο- ο Scott Forstall, έδωσε φωνητική εντολή στη συσκευή του να του βρει τα κοντινότερα εστιατόριο με Ελληνικό φαγητό...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ