Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το κόμμα μας είναι βουδιστικό - iefimerida.gr

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το κόμμα μας είναι βουδιστικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφανώς χωρίς να έχει αντιληφθεί τι ήθελε να πει χθες ο Χάρης Θεοχάρης του Ποταμιού, όταν αποκαλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ βουδιστικό κόμμα, η βουλευτής της Κουμουνδούρου σήμερα είπε ότι αυτό το εκλαμβάνει ως κοπλιμέντο.

Ο λόγος για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρα Τσανάκα, η οποία σήμερα από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενη στα όσα είπε χθες ο κ. Θεοχάρης, δήλωσε: «Θα μου επιτρέψετε εμένα αυτό να το εκλάβω ως κοπλιμέντο. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βουδιστικό κόμμα».

Χθες, ο κ. Θεοχάρης από το βήμα της Βουλής είχε πει χαρακτηριστικά: «Επιτέλους, τι ακούμε αυτούς τους μήνες! Είστε το πρώτο κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου που είναι βουδιστικό. Είστε βουδιστικό κόμμα. Έχετε μία μάντρα, τη λέτε ''όχι λιτότητα, όχι υφεσιακά μέτρα'', "όχι λιτότητα, όχι υφεσιακά μέτρα'', ''όχι λιτότητα, όχι υφεσιακά μέτρα''. Και τι κάνετε; Σαν καλοί υποκριτές-δάσκαλοι, άλλα λέτε, αλλά τον λόγο σας δεν τον κρατάτε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξάνδρα Τσανάκη Χάρης Θεοχάρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ