Εξι γκολ και ισοπαλία για Χιλή και Μεξικό - Το καλύτερο ματς του Κόπα Αμέρικα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξι γκολ και ισοπαλία για Χιλή και Μεξικό - Το καλύτερο ματς του Κόπα Αμέρικα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι ξενύχτησαν απόλαυσαν το καλύτερο παιχνίδι του Κόπα Αμέρικα μέχρι στιγμής. Χιλή και Μεξικό ήρθαν ισόπαλες 3-3 σε ένα χορταστικό ματς με την υπόθεση πρόκριση να παραμένει ανοιχτή και για τις δύο ομάδες μετά και από τη νίκη της Βολιβίας επί του Εκουαδόρ στον 1ο όμιλο.

Η Χιλή μετά τη νίκη της πρεμιέρας ήθελε μια 2η κατάκτηση των τριών βαθμών για να οριστικοποιήσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση ωστόσο βρήκε απέναντί της ένα Μεξικό, το οποίο όχι μόνο αρνήθηκε να παραδώσει τα όπλα αλλά πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να πάρει τη νίκη.

Οι Μεξικανοί προηγήθηκαν με τον Βουόσο στο 21ο λεπτό όμως ένα λεπτό μετά, ο Βιδάλ με κεφαλιά επανέφερε το ματς στην απόλυτη ισορροπία. Το Μεξικό αντέδρασε και 'εχασε σπουδαία ευκαιρία στο 28' με τον Μπράβο να απομακρύνει σε κόρνερ όμως τελικά ένα λεπτό μετά βρήκαν δίχτυα με τον Χιμένεθ. Ωστόσο, η Χιλή κατάφερε πριν λήξει το ημίχρονο να ισοφαρίσει εκ νέου με τον Βάργκας και μάλιστα στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου να πάρει και προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Βιδάλ. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που οι Μεξικανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ όμως βρήκαν την ψυχολογία να επιστρέψουν στο ματς με τον Βουόσο να σκοράρει για το τελικό 3-3.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χιλή Μεξικό Κόπα Αμέρικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ