«Εκρηξη» από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι: Το κανάλι της Βουλής αντί να δείχνει τη συζήτηση για το φορολογικό δείχνει την Επιτροπή της Ζωής - iefimerida.gr

«Εκρηξη» από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι: Το κανάλι της Βουλής αντί να δείχνει τη συζήτηση για το φορολογικό δείχνει την Επιτροπή της Ζωής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε στη Βουλή έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού για το γεγονός ότι το κανάλι της Βουλής δεν μεταδίδει την Ολομέλεια όπου υπάρξει συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων (Μητσοτάκης, Γρηγοράκος, Λυμπεράκη) επισημαίνουν ότι η Ολομέλεια συζητάει ένα φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο ήλθε με τη διαδικασία του κατ' επείγοντος στη Βουλή και το κανάλι δείχνει την προσωπική επιτροπή της Προέδρου του Κοινοβουλίου.

Σημειωτέον ότι το κανάλι της Βουλής μεταδίδει την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος την οποία δημιούργησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «Επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας πως η κα Κωνσταντοπούλου έχει μετατρέψει το κανάλι της Βουλής σε προσωπικό εργαλείο προβολής και προπαγάνδας».

Η ένταση είχε και συνέχεια, καθώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε να διακοπεί η συνεδρίαση μέχρι να «συμμορφωθεί» το κανάλι της Βουλής και να μεταδοθεί η Ολομέλεια.

«Το κανάλι της Βουλής το πληρώνουν οι Ελληνες, δεν είναι δυνατόν να δείχνει ότι θέλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου όποτε θέλει» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Την ίδια ώρα ο Χάρης Θεοχάρης από το «Ποτάμι» έσταζε φαρμάκι τονίζοντας «Χρειάστηκαν πολλά χρόνια προκειμένου τα ανάκτορα να μετατραπούν σε Βουλή. Χρειάστηκαν μόλις τέσσερις μήνες να μετατρέψει η κα Κωνσταντοπούλου τη Βουλή σε προσωπικό της ανάκτορο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου Βουλή κανάλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ