Απογοητευμένος ο Γιούνκερ: Παρά τις προσπάθειές του δεν υπήρξε πρόοδος μεταξύ Ελλάδας και θεσμών - iefimerida.gr

Απογοητευμένος ο Γιούνκερ: Παρά τις προσπάθειές του δεν υπήρξε πρόοδος μεταξύ Ελλάδας και θεσμών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απογοήτευση του Προέδρου της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνερ που «παρά τις προσπάθειές του» να διευκολύνει τις συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και θεσμών, δεν κατέστη δυνατή η πρόοδος, εξέφρασε σήμερα ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι η Επιτροπή παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα, να συμβάλει, ως διαμεσολαβητής, στην πρόοδο των συνομιλιών, εφόσον προκύψει κάτι καινούριο. Ο ίδιος εκπρόσωπος της Επιτροπής επανέλαβε ότι ο Πρόεδρος Γιούνκερ πιστεύει ότι αν υπάρξει η απαραίτητη πολιτική βούληση από όλες τις πλευρές, είναι ακόμα εφικτή η εξεύρεση λύσης πριν από το τέλος του μήνα. Τόνισε, επίσης ότι η μόνη προθεσμία που υπάρχει πλέον στον ορίζοντα είναι η 30η Ιουνίου, που λήγει το ελληνικό πρόγραμμα. Όπως είπε, η Επιτροπή προτιμούσε να είχε

Εξάλλου, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Μάριο Ντράγκι θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο Πρόεδρος της ΕΚΤ βρίσκεται σήμερα στις Βρυξέλλες για να μιλήσει στην επιτροπή οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με την ευκαιρία αυτή θα συναντηθεί με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζαν Κλοντ Γιούνκερ Μάριο Ντράγκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ