Οι 7 πιο ενοχλητικές συνήθειες του καλοκαιριού [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι 7 πιο ενοχλητικές συνήθειες του καλοκαιριού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσοι από εσάς δεν συνηθίζεται να φωτογραφίζεται το φαγητό σας και να το ποστάρετε στο Instagram με διάφορα hashtag; Αν είστε από τους λάτρεις της συγκεκριμένης τάσης να ξέρετε πως ανήκετε στους ανθρώπους με την χειρότερη καλοκαιρινή συνήθεια.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει έρευνα του «TeletextHolidays», η οποία παρουσίασε τις πιο εκνευριστικές συνήθειες των διακοπών.

Οι μανιακοί του Instagram κατέκτησαν το 32%, ενώ ακολούθησαντα παιδιά που παίζουν μετά τα tablets με τον ήχο στη διαπασών (31%). Την κορυφαία τριάδα κλείνει η τρέλα με το selfie stick με 28%.

Οι 7 πιο ενοχλητικές συνήθειες του καλοκαιριού  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην τέταρτη θέση βρίσκονται εκείνοι που μιλούν δυνατά, ενώ είναι σε δημόσιο χώρο με 25%. Αμέσως μετά ακολουθούν οι άνθρωποι εκείνοι με το που βγουν είτε από το πλοίο είτε από το αεροπλάνο πιάνουν αμέσως το κινητό (21%), καθώς ακόμα και στις διακοπές είναι εξαρτημένοι από την τεχνολογία.

Οι 7 πιο ενοχλητικές συνήθειες του καλοκαιριού  [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην έρευνα του «TeletextHoliday», το 12% θεωρεί ενοχλητικούς όλους όσοι μιλούν με βίντεο-κλήση, κατά τη διάρκεια περιήγησης σε ένα αξιοθέατο.

Την τελευταία θέση κατέκτησε η λήψη φωτογραφιών με συσκευές που πετούν, ενώ ένα βήμα πριν τη λίστα με τις πιο εκνευριστικές συνήθειες του καλοκαιριού βρίσκονται οι υποθαλάσσιες φωτογραφίες.

Οι 7 πιο ενοχλητικές συνήθειες του καλοκαιριού  [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ