ΠΑΣΟΚ: Προηγείται η Φώφη Γεννηματά - Σε μικρή απόσταση μεταξύ τους Λοβέρδος-Κωνσταντινόπουλος - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Προηγείται η Φώφη Γεννηματά - Σε μικρή απόσταση μεταξύ τους Λοβέρδος-Κωνσταντινόπουλος

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προηγείται η Φώφη Γεννηματά στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 19:30 ενώ σε όλη τη χώρα προσήλθαν – σύμφωνα με εκτιμήσεις επιτελών του κόμματος, περί τους 55.000-60.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Από την μέχρι στιγμής καταμέτρηση (λίγο μετά τις 23:00) η Φώφη Γεννηματά συγκεντρώνει 13.033 ψήφους. Δεύτερος έρχεται ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με 6.856 ψήφους και σε μικρή απόσταση ακολουθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος με 6.197 ψήφους.

Ακόμη δεν έχουν μπει μεγάλα αστικά κέντρα όπως Α' και Β' Αθηνών. Από το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα επικρατήσει από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό μεταξύ 53%-57%.
Πάντως, σε δήλωσή του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έδωσε συγχαρητήρια «στη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά» και διαβεβαίωσε ότι θα «στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης».
Η διαδικασία καταμέτρησης συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ