Κόκκινη «σκούπα» στο ΣΕΦ - Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός με σκορ 93-74 επί του ΠΑΟ - iefimerida.gr

Κόκκινη «σκούπα» στο ΣΕΦ - Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός με σκορ 93-74 επί του ΠΑΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναικού με σκορ 93-74 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στην Α1 μπάσκετ.Οι ερυθρόλευκοι ήταν ασταμάτητοι και έφτασαν τη σειρά με μεγάλη εμφάνιση στο 3-0.

Η πρώτη περίοδος βρήκε τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται από το χαμηλό τέμπο που κατάφεραν να δώσουν οι πράσινοι ωστόσο πήρε προβάδισμα με σκορ 16-12.Το 2ο δεκάλεπτο όμως ήταν αυτό στο οποίο ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα των φιλοξενούμενων.Οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν ένα επί μέρους 35-27 και πήγαν στα αποδυτήρια στο +12.


Στο 3ο δεκάλεπτο ο Παναθηναικός κατάφερε να περιορίσει τα αμυντικά του κενά όμως όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μειώσει τη διαφορά,η οποία όχι μόνο διατηρήθηκε σε διψήφιο αριθμό αλλά εκτοξεύθηκε κιόλας στο +17. Τα 15 λάθη του Παναθηναικού έναντι των 7 του Ολυμπιακού ήταν μια από τι κατηγορίες που έκαναν τη διαφορά.Ο Παναθηναικός παρά τα χαμένα τρίποντα του Διαμαντίδη,προσπαθησε στην 4η περίοδο να μειώσει τη διαφορά κάνοντας την τελευταία προσπάθεια όμως μια τεχνική ποινή στον Μποχωρίδη σε συνδυασμό με ενα τρίποντο του Σπανούλη,εκτόξευσαν ξανά τη διαφορά στους 16 από τους 10 με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν τελικά στη νίκη με σκορ 93-74 και παράλληλα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ