Λοβέρδος, Φώφη, Κωνσταντινόπουλος: Τι δηλώνουν οι «μονομάχοι» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Λοβέρδος, Φώφη, Κωνσταντινόπουλος: Τι δηλώνουν οι «μονομάχοι» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρα εκλογών για το ΠΑΣΟΚ, καθώς τα στελέχη του κόμματος καλούνται να εκλέξουν το νέο τους πρόεδρο, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο και θα γίνει ο πέμπτος πρόεδρος του κινήματος.

Λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, κι ενώ η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, οι τρεις υποψήφιοι για την αρχηγία έκαναν δηλώσεις για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Μεταμόρφωση και αμέσως μετά δήλωσε ότι ««η σημερινή ημέρα θα είναι αφετηρία για την ανασυγκρότηση του κόμματος. Εάν εκλεγώ θα είμαι πανταχού παρών σε όλη την Ελλάδα για την ανασυγκρότηση της παράταξης».

Από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «Τώρα είναι η ώρα της βάσης. Σήμερα είναι ημέρα συμμετοχής και απόφασης. Ξέρω ότι παραμερίζουν πικρίες. Κρατάνε ζωντανή την ελπίδα ότι η παράταξη θα ξανασταθεί στο ύψος των προσδοκιών μας. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα δίνουμε τα χέρια για να προχωρήσουμε ξανά μαζί. Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Μπορούμε να γίνουμε ξανά δυνατοί, ξανά περήφανοι».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ψήφισε στην Τρίπολη και από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο δήλωσε ότι «Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας, με ευθύνη, σχέδιο, δράση και αλήθεια για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας με την ευθύνη και την δύναμη της γενιάς μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ