Ο Παναθηναϊκός στέλνει φάκελο στην UEFA - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός στέλνει φάκελο στην UEFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν αναμονή των εξελίξεων στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» είναι ο Παναθηναϊκός.

Όπως γράφει η «Live Sport», οι «πράσινοι» ετοιμάζουν φάκελο που προτίθενται να στείλουν στην UEFA, ύστερα από τις απολογίες των κ.κ. Σαρρή και Μαρινάκη στον ειδικό ανακριτή.

Αν, μάλιστα, επιβληθούν περιοριστικοί όροι στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, το «τριφύλλι» θα ζητήσει από τις πειθαρχικές επιτροπές της UEFA να πάρουν θέση.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει πως ο συγκεκριμένος φάκελος αναμένεται να είναι ογκωδέστατος και θα περιλαμβάνει δημοσιεύματα από την εξέλιξη της υπόθεσης, μέχρι το πόρισμα Κορέα και μεταφρασμένους διαλόγους από τον υπερκοριό της ΕΥΠ!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ενημερωθεί για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται, ενώ έχουν ζητήσει την βοήθεια και δικηγορικών γραφείων του εξωτερικού με εμπειρία σε αντίστοιχες υποθέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ