«Σφαγή» Ζωής - Αδωνι στη Διάσκεψη των Προέδρων: «Ετοιμάσου να υπογράψεις μνημόνιο» – «Κάνε όνειρα» - iefimerida.gr

«Σφαγή» Ζωής - Αδωνι στη Διάσκεψη των Προέδρων: «Ετοιμάσου να υπογράψεις μνημόνιο» – «Κάνε όνειρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη λογομαχία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μετέτρεψε τη διάσκεψη των προέδρων σε ρινγκ, καθώς τσακώθηκε με τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή στάθηκε η πραγματοποίηση της Διάσκεψης εκτάκτως την Παρασκευή, ενώ κανονικά γίνεται την Πέμπτη, αλλά και η λειτουργία της Βουλής.

«Σας άφησαν μόνο σας κ. Γεωργιάδη;», ρώτησε η Πρόεδρος της Βουλής τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν ο μόνος που έδωσε το παρών στην διάσκεψη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου κανονικά συμμετέχει με 4 βουλευτές.

«Εξυπνάδες εκεί που σας παίρνουν», απάντησε εκείνος και προσέθεσε: «Λογικό να έχουν φύγει γιατί έκανες τη διάσκεψη Παρασκευή».

«Η Πρόεδρος της Βουλής έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διάσκεψη όποτε αυτή νομίζει πως μπορεί να γίνει», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου με τον κ. Γεωργιάδη να σημειώνει:

«Θα μπορούσες να την κάναμε εχθές αλλά πήγες στην ΕΡΤ».

Η κόντρα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίστηκε για το κατεπείγον νομοσχέδιο της κ. Βαλαβάνη με τον βουλευτή της ΝΔ να λέει στην Πρόεδρο:

«Δεν γίνονται να έρχονται ξαφνικά κατεπείγοντα νομοσχέδια. Γιατί δεν τα βάζεις στις συζητήσεις επερώτησης».

«Δεν φταίω. Υπάρχουν θέματα και οι υπουργοί δεν μπορούν να έρθουν», είπε η Πρόεδρος της Βουλής.

Καταλήγοντας, ο κ. Γεωργιάδης είπε στη κ. Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάσου να υπογράψεις μνημόνιο, με ένα άρθρο και τη μορφή κατεπείγοντος» με την Ζωή να του λέει χαρακτηριστικά: «Μην κάνετε όνειρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ