Ο Τσάβι «έκραξε» τον Νεϊμάρ - Γιατί έσπρωξε τον Βραζιλιάνο στο πούλμαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τσάβι «έκραξε» τον Νεϊμάρ - Γιατί έσπρωξε τον Βραζιλιάνο στο πούλμαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δηλώσεις για το περιστατικό στο ανοιχτό πούλμαν της Μπαρτσελόνα που σχολιάστηκε έντονα από τον διεθνή Τύπο, έκανε ο Τσάβι στο Κατάρ όπου βρίσκεται πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Αλ Σαντ.

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στη νέα του ομάδα, μίλησε στον τοπικό Τύπο και μεταξύ άλλων του ζητήθηκε να εξηγήσει για ποιο λόγο έσπρωξε τον Νεϊμάρ, δείχνοντας μάλιστα εκνευρισμένος.

«Προσπάθησε να βγάλει το παπούτσι μου και να με σπρώξει την στιγμή που βρισκόμουν στην άκρη του λεωφορείου. Του είπα να σταματήσει τα παιχνίδια και να επικεντρωθεί στο κόσμο ο οποίος είχε έρθει να μας χαιρετήσει. Άλλωστε, αυτές οι παρελάσεις είναι για τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Τσάβι για να προσθέσει: «Είναι ΟΚ να πιεις τρεις-τέσσερις μπύρες αλλά η παρέλαση είναι για τους οπαδούς και είναι μια καλή ευκαιρία να τους ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή τους. Δεν μπορείς να κάνει ότι θέλεις». Είναι ξεκάθαρο ότι ο Τσάβι ακόμη και τώρα που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, αισθάνεται την ανάγκη να «προστατεύσει» τους συμπαίκτες του, δείχνοντας πάντα σεβασμό στον κόσμο της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάβι Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ