Τρίχρονο γράφει γράμμα στο νεκρό σκύλο του: «Μο, Παράδεισος, Σύννεφο 1» -Ταχυδρόμος του απαντά και συγκινεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρίχρονο γράφει γράμμα στο νεκρό σκύλο του: «Μο, Παράδεισος, Σύννεφο 1» -Ταχυδρόμος του απαντά και συγκινεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο Mο το Μπιγκλ (σκύλος) του 3χρονου Λιουκ Γουέστμπρουκ πέθανε από γηρατειά, ο μικρός άρχισε να γράφει γράμματα με διεύθυνση «Μο Γουέστμπρουκ, Παράδεισος Σκύλων, Σύννεφο 1».

Μπορεί η κίνηση αυτή να μοιάζει με τρυφερή παιδική αφέλεια, όμως τελικά ο Λιουκ πήρε την πολυπόθητη απάντηση που περίμενε.

Η μητέρα του Μαρία Αρκιτζελ Γουέστμπρουκ, από το Νόρφολκ της Βιρτζίνια, συνήθως έπαιρνε τα γράμματα από το γραμματοκιβώτιο μόλις ο Λιουκ πήγαινε για ύπνο, αλλά ένα βράδυ το ξέχασε. Δύο εβδομάδες αργότερα, η Μαρία βρήκε ένα καινούργιο γράμμα στο γραμματοκιβώτιο. Η διεύθυνση του αποστολέα απλά έγραφε «από τον Μο».

Η Γουέστμπρουκ άνοιξε το γράμμα και διάβασε: «Είμαι στον Παράδεισο των σκύλων. Παίζω όλη μέρα και είμαι ευτυχισμένος. Σε ευχαριστώ που ήσουν φίλος μου. Σ' αγαπάω, Λιουκ».

Συγκινημένη, περιέγραψε την εμπειρία της στο Distinction Magazine και αναφέρει: «Αυτό το γράμμα μού θύμισε την καλοσύνη των ανθρώπων και πόσο μεγάλη ελπίδα μπορεί να δώσει μία μικρή χειρονομία. Στην υγεία του Μο, του σκυλοπαράδεισου και των τρυφερών ταχυδρομικών υπαλλήλων».

Τρίχρονο γράφει γράμμα στο νεκρό σκύλο του: «Μο, Παράδεισος, Σύννεφο 1» -Ταχυδρόμος του απαντά και συγκινεί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τρίχρονο γράφει γράμμα στο νεκρό σκύλο του: «Μο, Παράδεισος, Σύννεφο 1» -Ταχυδρόμος του απαντά και συγκινεί [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τρίχρονο γράφει γράμμα στο νεκρό σκύλο του: «Μο, Παράδεισος, Σύννεφο 1» -Ταχυδρόμος του απαντά και συγκινεί [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ