Γιούνκερ: Ξεκινούν ξανά οι συζητήσεις -Συμφωνία πρώτα σε τεχνικό επίπεδο και μετά σε πολιτικό - iefimerida.gr

Γιούνκερ: Ξεκινούν ξανά οι συζητήσεις -Συμφωνία πρώτα σε τεχνικό επίπεδο και μετά σε πολιτικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μια συμφωνία με την Ελλάδα είναι απαραίτητη τις επόμενες ημέρες» και «το μπαλάκι είναι στο γήπεδο της Ελλάδας» δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ την Παρασκευή.

Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα θα ξεκινήσουν ξανά, σε τεχνικό επίπεδο πρώτα και μετά σε πολιτικό, σημείωσε, τονίζοντας πως η πως η «Κομισιόν έχει διατυπώσει τις προτάσεις της στον Έλληνα πρωθυπουργό, τις οποίες μελετά η Ελλάδα από την Πέμπτη το βράδυ», μεταδίδει το Reuters.

Μάλιστα ο κ. Γιούνκερ τόνισε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για νέες προτάσεις και ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει μια απόφαση και να εργαστεί σε αυτές που τις έχουν ήδη κατατεθεί.

Μιλώντας στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό France Culture ο επικεφαλής της Κομισιόν είπε «έθεσα το θέμα χθες στον Έλληνα πρωθυπουργό, με τον οποίον πέρασα δυο ώρες, έχοντας συναντηθεί μαζί του τόσες φορές προηγουμένως. Έθεσα έναν αριθμό παρατηρήσεων και προτάσεων, που η ελληνική κυβέρνηση εξέταζε το βράδυ της Πέμπτης», συμπλήρωσε.

Χθες ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ διεμήνυσε στον Αλέξη Τσίπρα ότι πρέπει να εργαστεί πάνω στην πρόταση που του έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες και να βρει εναλλακτικά μέτρα που θα αντισταθμίσουν οποιαδήποτε απόκλιση, ανέφερε πηγή της Ε.Ε. στο MNI.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιούνκερ συμφωνία Ελλάδα Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ