Χαμός στη Χίο: Επιτέθηκαν στον Μηταράκη [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Χαμός στη Χίο: Επιτέθηκαν στον Μηταράκη [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νότης Μηταράκης ήθελε να μιλήσει σε συγκέντρωση επαγγελματιών και εμπόρων στη Χίο, αλλά οι παρευρισκόμενοι δεν τον άφησαν κατηγορώντας τον για τα μνημόνια.

Μάλιστα, ο υφυπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης συνέχισε να μιλά δίχως μικρόφωνο, με συνδικαλιστές να φωνάζουν εναντίον του ότι πρέπει να φύγει και κανείς δεν του έδινε το μικρόφωνο να μιλήσει. Τελικά αφού αποχώρησαν αρκετοί ο κ.Μηταράκης μίλησε.

Χαμός στη Χίο: Επιτέθηκαν στον Μηταράκη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αναλυτικά όπως μεταδίδει το Politischios:

«Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν εν τω μέσω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, στην κεντρική πλατεία Χίου, κατά του ενδεχόμενου κατάργησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά, με πρωταγωνιστές τον πρώην υφυπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά Ν. Μηταράκη και μερίδας διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να επισκιαστεί μια δυναμικά και μαζικά εκφρασμένη συγκέντρωση κυρίως των επαγγελματιών και εμπόρων της Χίου που έκλεισαν όλα τα καταστήματά τους συμμετέχοντας στην κινητοποίηση.

Χαμός στη Χίο: Επιτέθηκαν στον Μηταράκη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο κ. Μηταράκης απαίτησε να μιλήσει κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ενώ ο Γ. Αμπαζής από την οργανωτική επιτροπή αρνήθηκε να του δώσει το μικρόφωνο με τον ισχυρισμό ότι χαιρετισμοί από τους βουλευτές δεν περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα.

Χαμός στη Χίο: Επιτέθηκαν στον Μηταράκη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η φραστική αντιπαράθεση ακολούθησε με μερίδα των διαδηλωτών να καταφέρονται κατά του Ν. Μηταράκη για την υπογραφή του μνημονίου και για την οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Χαμός στη Χίο: Επιτέθηκαν στον Μηταράκη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3

Για στραγγαλισμό της δημοκρατίας μίλησε ο βουλευτής καταγγέλλοντας όλους όσους του αρνούνταν το λόγο. Η ένταση έφτασε στο απόγειο της, υποστηρικτές και των δυο πλευρών είχαν δραστικές αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις, παραλίγο να έρθουν και στα χέρια, για να δοθεί τελικά ο λόγος στον κ. Μηταράκη.

Χαμός στη Χίο: Επιτέθηκαν στον Μηταράκη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 4

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε η ΑΔΕΔΥ και μέρος των διαδηλωτών ενώ ο Κ. Μηταράκης δεσμεύθηκε ότι δε θα ψηφίσει την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή στα νησιά».

Χαμός στη Χίο: Επιτέθηκαν στον Μηταράκη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μηταράκης Χίος επεισόδιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ