Ντομπρόφσκις-Ντε Γκίντος: Εφικτή η συμφωνία ως τις 18 Ιουνίου - iefimerida.gr

Ντομπρόφσκις-Ντε Γκίντος: Εφικτή η συμφωνία ως τις 18 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυνατή παραμένει η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των Θεσμών, όπως διαμηνύουν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, και ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών, Λουίς ντε Γκίντος.

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σε τεχνικό επίπεδο», δήλωσε ο Ντομπρόβσκις σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον Ισπανό ΥΠΟΙΚ.

«Είναι δυνατόν να επιτευχθεί πρόοδος και μια συμφωνία είναι δυνατή. Αυτό που πραγματικά απαιτείται είναι πολιτική βούληση», προσέθεσε.

Από την μεριά του, ο Λουίς ντε Γκίντος φάνηκες αισιόδοξος για επίτευξη της συμφωνίας έως τις 18 Ιουνίου, υποστηρίζοντας πως «δεν υπάρχουν τελεσίγραφα».

Νωρίτερα το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι η ομάδα του αναχώρησε από τις Βρυξέλλες, όπου διεξάγονται οι συνομιλίες για την επίτευξη συμφωνίας με την Ελλάδα.

Ντομπρόφσκις-Ντε Γκίντος: Εφικτή η συμφωνία ως τις 18 Ιουνίου | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ