Εγινε και αυτό: Κρατούμενος στα Χανιά παντρεύτηκε τη δικηγόρο του [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγινε και αυτό: Κρατούμενος στα Χανιά παντρεύτηκε τη δικηγόρο του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο λόγος για κρατούμενο του γενικού καταστήματος κράτησης «Κρήτη 1» στα Χανιά, που τέλεσε πολιτικό γάμο μέσα στη φυλακή με τη σύντροφο του, η οποία είναι δικηγόρος.

Εγινε και αυτό: Κρατούμενος στα Χανιά παντρεύτηκε τη δικηγόρο του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το μυστήριο τέλεσε ο αντιδήμαρχος Χανίων Γιώργος Πουλιδάκης, παρουσία του διευθυντή του καταστήματος κράτησης Γιώργου Κονταξάκη και του προσωπικού της φυλακής.
«Ημασταν αρραβωνιασμένοι από πριν. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει αυτό το εμπόδιο να μας καθυστερήσει» είπε μετά το τέλος της τελετής, η ευτυχισμένη νύφη. Ο άντρας της είναι υπόδικος, προφυλακισμένος που περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσής του, γι’ αυτό και δεν γινόταν να λάβει την ειδική άδεια.

Εγινε και αυτό: Κρατούμενος στα Χανιά παντρεύτηκε τη δικηγόρο του [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Εκτός από τους στενούς συγγενείς, τη χαρά των νεόνυμφων μοιράστηκαν και οι υπάλληλοι των φυλακών που παρευρέθηκαν στην τελετή.
«Κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίζουμε για τους κρατούμενους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Επειδή πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι και έχουν δικαιώματα. Κι εμείς είμαστε εδώ για να τα διαφυλάσσουμε» είπε στο zarpanews.gr ο διευθυντής των φυλακών, Γιώργος Κονταξάκης.

Εγινε και αυτό: Κρατούμενος στα Χανιά παντρεύτηκε τη δικηγόρο του [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή φωτογραφιών: candianews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φυλακή γάμος Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ