Δύο ώρες με τον Γιούνκερ - Τι δήλωσε ο Τσίπρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Δύο ώρες με τον Γιούνκερ - Τι δήλωσε ο Τσίπρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είχαμε μια σημαντική, ενδιαφέρουσα και φιλική συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό» δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος συνομιλούσε με τον Αλέξη Τσίπρα επί 2 ώρες και 10 λεπτά.

Από την πλευρά του ο Ελληνας πρωθυπουργός είπε «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας στα δημοσιονομικά», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Οι δύο πολιτικοί συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επαφή τις προσεχείς ημέρες.

Ο πρωθυπουργός, προχώρησε και σε νέες δηλώσεις, τονίζοντας ότι "εργαζόμαστε για τη γεφύρωση των διαφορών στα θέματα των δημοσιονομικών και της ομαλής χρηματοδότησης, καθώς και για την επίτευξη μιας συμφωνίας που θα διασφαλίζει ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και βιώσιμο δημόσιο χρέος".

Δύο ώρες με τον Γιούνκερ - Τι δήλωσε ο Τσίπρας [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο δημοσιογράφος Πίτερ Σπίγκελ λίγα λεπτά μετά το τέλος της δίωρης συνάντησης Τσίπρα – Γιούνκερ μέσω Twitter έδωσε την δική του ερμηνεία στη δήλωση του προέδρου της ΕΕ. «Οι συνομιλίες σε υψηλό επίπεδο τελείωσαν. Ωρα να επιτευχθεί μια συμφωνία με το πλάνο της προηγούμενης εβδομάδας».

Δύο ώρες με τον Γιούνκερ - Τι δήλωσε ο Τσίπρας [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Δύο ώρες με τον Γιούνκερ - Τι δήλωσε ο Τσίπρας [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Δύο ώρες με τον Γιούνκερ - Τι δήλωσε ο Τσίπρας [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιούνκερ Τσίπρας συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ