Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς, με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, ενδεχομένως να υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές και απρόσμενες συμφωνίες οι οποίες θα είναι σημαντικές, και οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της ζωής σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου, παρά το γεγονός ότι σας περιμένουν κάποιες ευχάριστες στιγμές. Εξαιρετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας με τα παιδιά και γενικότερα με τα συναισθηματικά σας, περιμένουν όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Απριλίου, ενώ η συναισθηματική ζωή και όσων έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου φαίνεται να πηγαίνει ιδιαίτερα καλά. Βέβαια, θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που ενεργείτε και εκφράζεστε καθώς μια παρορμητική κίνησή σας ενδεχομένως να μην είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.Προσέχετε τον τρόπο που οδηγείτε και τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο γενικότερα.

Ταύρος
Ένα ζήτημα που έχει άμεση σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως Ταύροι μου να σας δημιουργήσει σήμερα κάποιες απρόβλεπτες αλλά και σημαντικές καταστάσεις. Προσέχετε τα οικονομικά σας, ενώ ένα θέμα που έχει άμεση σχέση με οικονομικές συναλλαγές προς τρίτους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) και αφορά την οικογένεια ή την ακίνητή σας περιουσία φαίνεται να ευνοείται.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα, με τον κυβερνήτη σας Ερμή που βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία να μπαίνει πλέον σε ορθή φορά.Έτσι λοιπόν, οι συνομιλίες, οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες θα μπορούσαν να προωθηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Όμως, όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιουνίου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς αρχίζει για εσάς μια πολύ σημαντική περίοδος η οποία μπορεί να έχει και αρκετές αντιπαραθέσεις. Συναντήσεις, μετακινήσεις και μικρές διαδρομές ευνοούνται, αν και σήμερα ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Ιουλίου, η σημερινή ημέρα δεν είναι και η πλέον κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις πάνω στα επαγγελματικά σας.Υπάρχουν κάποια σημαντικά σχέδια τα οποία θέλετε να αλλάξετε, αυτό όμως θα πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχουν αρκετά θέματα τα οποία θα πρέπει τώρα να επιλύσετε.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες θα δείτε σήμερα κάποια από τα σχέδιά σας να αλλάζουν, με τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες να μην ευνοούνται παρά το γεγονός ότι ο Δίας παραμένει στο ζώδιό σας και επηρεάζει κυρίως όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Αυγούστου.Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα τις συναισθηματικές σχέσεις όσων είστε γεννημένοι τον Ιούλιο. Οι φίλοι μπορεί να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, μπορεί όμως και να γίνουν επιθετικοί απέναντί σας. Προσέχετε λοιπόν.

Παρθένος
Αν και ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά πλέον σε ορθή φορά, για εσάς τους Παρθένους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-14 Σεπτεμβρίου υπάρχει μια σημαντική ένταση η οποία θα μπορούσε να σας δημιουργήσει θέματα στις επαφές σας με πρόσωπα κύρους. Προστατευτείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα και αποφύγετε γενικότερα τις εντάσεις. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας, αυτή τη στιγμή δεν ευνοείται. Βέβαια, αυτή την περίοδο, πολλά θα αλλάξουν στις σκέψεις και τις σχέσεις σας , ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στα τέλη Αυγούστου. Θέματα τα οποία αφορούν μυστικές επαφές ή μυστικές συμφωνίες θα μπορούσαν τώρα να προωθηθούν.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς η σημερινή ημέρα, με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δεν ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 Οκτωβρίου. Αντίθετα, ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14-15 Οκτωβρίου. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τους φίλους σας ή με κάποια συλλογική προσπάθεια φαίνεται ότι ευνοούνται ιδιαίτερα.

Σκορπιός
Ένα θέμα εργασίας είναι πιεστικό σήμερα για εσάς τους Σκορπιούς, ενώ θέματα που έχουν σχέση με την προσωπική σας ζωή, τα οικονομικά ή τα εσώτερα ψυχολογικά σας, μπορεί να σας στεναχωρήσουν.Ευκαιρίες ωστόσο παρουσιάζονται τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική σας ζωή Αποδεχθείτε προσκλήσεις οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές.

Τοξότης
Τοξότες μου, η Σελήνη στον Κριό σας φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα σε σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Παρά το γεγονός ότι ο Δίας σας ευνοεί, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 12-13 Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε, καθώς ο Άρης στο απέναντί σας ζώδιο δημιουργεί σημαντικές καταστάσεις με την ένταση που προκαλεί στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ένα νομικό διαδικαστικό θέμα.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους θα υπάρξουν αλλαγές σήμερα στα σχέδιά σας, ενώ ένα οικογενειακό ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ενώ στον χώρο της εργασίας ξεκινάτε μια νέα πορεία την οποία όμως θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να ευνοείται, όπως επίσης και η συναισθηματική σας ζωή.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου τα σχέδιά σας για συναντήσεις και επαφές φαίνεται να αλλάζουν σήμερα και να μην εξελίσσονται όπως ακριβώς τα θέλετε, ενώ ξεκινά ένας ολόκληρος κύκλος που τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τα σχέδια που έχετε για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο παίρνουν ένα νέο δρόμο.Αποφύγετε να είστε εριστικοί, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9-10 Φεβρουαρίου.Νέα σχέδια έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες θα φορτιστείτε σήμερα από ένα οικονομικό θέμα, ενώ κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχολούν θα έχουν διάρκεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11-12 Μαρτίου. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και φροντίστε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που ίσως έχουν την ανάγκη σας, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ή αν έχουν κάποια θέματα τα οποία μπορεί να επηρεάσουν συγκινησιακά και εσάς.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ