Νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της ΑΕΚ (1-0) στο φινάλε της Football League [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της ΑΕΚ (1-0) στο φινάλε της Football League [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Βόλου επί της ΑΕΚ στο φινάλε των πλέι-οφ της Football League.

Το γκολ του Διαμαντόπουλου στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ήταν αυτό, που έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα απ' όσους το παρακολούθησαν, οι δύο ομάδες δεν πρόσφεραν καλό θέαμα, με τους Βολιώτες να αποχαιρετούν τον προπονητή τους Δημήτρη Ελευθερόπουλο, πανηγυρίζοντας μια νίκη επί της πρωταθλήτριας ομάδας της κατηγορίας.

Η ΑΕΚ είχε ελάχιστες καλές στιγμές στο ματς με τη σημαντικότερη να καταγράφεται στο 6ο λεπτό όταν σουτ του Ντούνη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 29΄ο Ντούνης έσωσε την Ένωση με εκπληκτική επέμβαση σε σουτ του Μπιτάνγκ ενώ στο 46΄ο Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που νίκησε τον Ντούνη σε κόντρα επίθεση για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μπιτάνγκ απείλησε την εστία της ΑΕΚ σε άλλες δύο περιπτώσεις μέχρι το φινάλε, με το 1-0 πάντως να παραμένει μέχρι τέλους.

Συνθέσεις
Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Ζέρης, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Μπουτζίκος, Καρράς, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Θέος, Νικολιάς, Διαμαντόπουλος
ΑΕΚ:Ντούνης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος, Γιόχαντσον, Ανάκογλου, Γροντής, Μπαρμπόσα, Ντακόλ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Βόλου Football League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ