Προστασία για τη ζωή της ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη - Τι κατέθεσε στους Ελβετούς δικαστές - iefimerida.gr

Προστασία για τη ζωή της ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη - Τι κατέθεσε στους Ελβετούς δικαστές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη στους Ελβετούς δικαστές, που ερευνούν περιπτώσεις νομιμοποίησης παράνομων χρημάτων μέσω του τραπεζικού συστήματος της χώρας τους.

Προστασία για τη ζωή της ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη - Τι κατέθεσε στους Ελβετούς δικαστές | iefimerida.gr 0


Η σύζυγος του πρώην υπουργού Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έθεσε υπόψη των Ελβετών συγκεκριμένα στοιχεία για την έρευνα που διενεργούν και η οποία στρέφεται κατά συγκεκριμένου τραπεζικού στελέχους.

Προστασία για τη ζωή της ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη - Τι κατέθεσε στους Ελβετούς δικαστές | iefimerida.gr 1
Προστασία για τη ζωή της ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη - Τι κατέθεσε στους Ελβετούς δικαστές | iefimerida.gr 2

Ο ερευνώμενος Ελληνοελβετός τραπεζικός είναι προφυλακισμένος στην Ελβετία για ενέργειες του που σχετίζονται με παράνομες πληρωμές από εξοπλιστικά προγράμματα, ενώ στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται εξωχώρια εταιρεία μέσω της οποίας διακινήθηκαν ύποπτα χρηματικά ποσά, μέρος των οποίων φαίνεται να κατέληξαν σε λογαριασμούς της πρώην και της νυν συζύγου του κ. Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Σταμάτη, Φραγκίσκο Ραγκούση, η κατάθεση της ήταν αποκαλυπτική, ενώ -όπως ανέφερε- η εντολέας του ζήτησε προστασία για τη ζωή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη κατάθεση δικαστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ