Το Honda Civic φρεσκάρεται και πάλι - iefimerida.gr

Το Honda Civic φρεσκάρεται και πάλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Honda, πιστή στις συνήθειες της φρεσκάρει και φέτος το Civic, που αποκτά πιο σπορ ύφος, με ανανεωμένη μάσκα, νέους προβολείς με ενσωματωμένα φώτα ημέρας και καινούργιων προφυλακτήρων.

Στο εσωτερικό αντίστοιχα υπάρχουν νέες ταπετσαρίες καθισμάτων και ραφές στα προσκέφαλα και νέες επενδύσεις θυρών με χρωμιωμένες λαβές, ενώ πλέον χρησιμοποιείται και εδώ το σύστημα ήχου και ενημέρωσης Honda Connect, που τρέχει με λειτουργικό Android 4.0.4 και προσφέρει τις οικείες λειτουργίες αφής ενός smartphone σε οθόνη 7 ιντσών.

Η γκάμα του ανανεωμένου Civic περιλαμβάνει πλέον και μια έκδοση Sport για το hatchback, με πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος και 17άρες ζάντες αλουμινίου μοναδικές στην έκδοση Sport, ενώ στάνταρ παντού θα είναι το σύστημα City- Brake Active (CTBA).

Οι τιμές του ανανεωμένου Honda Civic ξεκινούν από 16.640 ευρώ για τη βασική έκδοση Comfort σε συνδυασμό με τον 1.400 βενζίνης με απόσυρση (Elegance: 17.790), ενώ με τον πολύ καλό 1.600 diesel η αντίστοιχη τιμή διαμορφώνεται στις 21.670 ευρώ (Elegance 23.270, Sport 24.520).

Το Honda Civic φρεσκάρεται και πάλι | iefimerida.gr 0
Το Honda Civic φρεσκάρεται και πάλι | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Honda Civic αυτοκίνητο μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ