Μοναδικό θέαμα στην 4η Μαρίνα της Γλυφάδας - Διεθνής αγώνας τζετ σκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοναδικό θέαμα στην 4η Μαρίνα της Γλυφάδας - Διεθνής αγώνας τζετ σκι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την 4η Μαρίνα της Γλυφάδας δόθηκε η έναρξη του διεθνούς αγώνα τζετ σκι τύπου ανοιχτής θαλάσσης (offshore/endurance), που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα.

Ο διεθνής αγώνας Akropolis Jet Raid διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association) σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Jet Raid.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε τη σπουδαία αυτή εκδήλωση για το διεθνή ναυταθλητισμό, στον οποίο η πόλη μας και η πατρίδα μας έχουν παράδοση», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, προσθέτοντας ότι «ο τουρισμός και η ναυτιλία αποτελούν τους πυλώνες ανάπτυξης για τη χώρα μας».

Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας), καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα. Μέσα από τις κουραστικές διαδρομέ,ς οι αναβάτες και τα πληρώματα γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα μαγευτικά τοπία και τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας και παίρνουν την καλύτερη γεύση από την ελληνική φιλοξενία.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 13 Ιουνίου, στις 5 μ.μ., μπροστά από την 4η Μαρίνα Γλυφάδας. Θα προηγηθούν ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 1.315 χλμ. στο Σαρωνικό (Πόρος, Αίγινα, και Αγκίστρι, Πόρτο-Χέλι), στον Ευβοϊκό (Χαλκίδα) και στις Κυκλάδες (Kύθνο και Μήλο).

Μοναδικό θέαμα στην 4η Μαρίνα της Γλυφάδας - Διεθνής αγώνας τζετ σκι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μοναδικό θέαμα στην 4η Μαρίνα της Γλυφάδας - Διεθνής αγώνας τζετ σκι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μοναδικό θέαμα στην 4η Μαρίνα της Γλυφάδας - Διεθνής αγώνας τζετ σκι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γλυφάδα Διεθνής αγώνας τζετ σκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ