Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Β. Παπαγεωργόπουλος - iefimerida.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Β. Παπαγεωργόπουλος

(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε από τις φυλακές Διαβατών, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος καθώς ένιωσε πόνους στο στήθος.

Οπως αναφέρει το thestival.gr έχει υποβληθεί ήδη σε σχετικές εξετάσεις, εξαιτίας και του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του.

Υπενθυμίζεται οτι τον περασμένο Οκτώβριο οι γιατροί διέγνωσαν εκτεταμένη αθηρωματική νόσο στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και για τον λόγο αυτό ο πρώην δήμαρχος υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις αγγειοπλαστικής, οι οποίες κρίθηκαν επιτυχείς. Λόγω της επιβαρημένης του κατάστασης, είχε υποβάλλει τον περασμένο Φεβρουάριο αίτηση αποφυλάκισης, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου, Παναγιώτη Παντελιάδη, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ.Παπαγεωργόπουλος υποβλήθηκε άμεσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και νοσηλεύεται στη στεφανιαία μονάδα της Α' καρδιολογικής κλινικής.

“Είναι στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, διότι υπάρχει υπάρχει ιστορικό στεφανιαίας νόσου, παλιές και νέες αγγειοπλαστικές. Θα παραμείνει για νοσηλεία και περαιτέρω εξετάσεις”, ανέφερε ο κ.Παντελιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ