Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο να σταθεροποιεί τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ ευνοούνται οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με απρόβλεπτες αλλαγές. Ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Απριλίου προσπαθήστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, καθώς θα έχετε και την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας. Όσοι είστε γεννημένοι γενικότερα τον Μάρτιο θα έχετε συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες και μάλιστα οι συναντήσεις σας θα προέρχονται από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Ταύρος
Ταύροι μου, η σημερινή ημέρα ευνοεί οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ θα έχετε σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες, με τα οικονομικά θέματα να προωθούνται παρά το γεγονός ότι το άγχος για την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή δεν λείπει.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-10 Ιουνίου, σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα! Θα έχετε σημαντικές αλλαγές, θα κάνετε μια κίνηση που θα προωθήσει σημαντικά τα σχέδιά σας ενώ οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Νομικά και διαδικαστικά θέματα προωθούνται, ενώ οι συναντήσεις, οι συζητήσεις αλλά και οι επαφές με πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό δεν θα λείψουν. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι παίρνει ένα νέο δρόμο.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Κριό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς τους Καρκίνους προωθώντας την κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή! Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον όσο και στην κοινωνική σας ζωή ευνοούνται, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι τις έχετε μελετήσει προσεκτικά, χωρίς ουτοπικές σκέψεις ή βιαστικές κινήσεις.Όπως έχουμε πει δεν πρέπει να δίνετε αφορμές για σχόλια, περιμένετε λοιπόν μια καταλληλότερη εποχή για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική! Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην πορεία κάποιων καταστάσεων, αλλά και θεαματικές συναντήσεις που μπορούν να σας αποδώσουν πολλά! Οι συζητήσεις με φίλους και η κοινωνική σας ζωή γενικότερα ευνοούνται, ενώ νομικά ή διαδικαστικά θέματα προωθούνται.

Παρθένος
Παρθένοι μου, η σημερινή ημέρα έχει συζητήσεις, κοινωνικές επαφές και επαγγελματικές συμφωνίες, ειδικά για όσους είστε γεννημένοι τον Αύγουστο. Ένα θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά σας προωθείται, εσείς όμως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε, καθώς μπορεί να κινηθείτε δυναμικά για να λύσετε ένα οικονομικό σας ζήτημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το καταφέρετε κιόλας. Από το τέλος του μήνα ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα για εσάς.

Ζυγός
Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί μια ευχάριστη κατάσταση για τους Ζυγούς που είστε γεννημένοι γύρω στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ σημαντικοί δρόμοι ανοίγονται για εσάς που έχετε γενέθλια 12-15 Οκτωβρίου. Οι ημέρες αυτές είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, με τους φίλους να σας βοηθούν, τα ταξίδια αλλά και κάποιες σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας να προωθούνται, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 Οκτωβρίου. Οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου θα δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικότερα μπαίνετε σε μια ιδανική περίοδο, έστω και αν σήμερα ενδεχομένως ένα ταξίδι ή γενικότερα τα σχέδιά σας να καθυστερούν, σύντομα όμως θα πραγματοποιηθούν. Ήδη από αύριο αρχίζουν τα πράγματα να μπαίνουν σε μια τάξη.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί σκέφτεστε ένα εργασιακό σας θέμα, με κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές αλλαγές να συμβαίνουν τώρα οι οποίες έχουν να σας δώσουν πολλά! Ένα οικονομικό θέμα ρυθμίζεται. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή ευνοείται, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Οκτωβρίου. Η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή ευνοείται γενικότερα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν κάνετε υπερβολές και λάθη, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Νοεμβρίου.

Τοξότης
Τοξότες μου, ειδικά για όσους είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, η σημερινή ημέρα είναι ευχάριστη για την συναισθηματική σας ζωή με τα πράγματα να αλλάζουν και τις συζητήσεις να ευνοούνται, έστω και αν σήμερα ο Ερμής είναι ανάδρομος (από αύριο βρίσκεται σε στάση και ετοιμάζεται να μπει σε ορθή φορά). Θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές στη ζωή σας, μετά από κάποια ένταση βέβαια. Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Δεκεμβρίου, ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά, με έναν έρωτα, με μια αλλαγή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα η οποία βοηθά τα οικογενειακά σας θέματα και πάνω από όλα επιλύει θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Επωφεληθείτε από τις ημέρες αυτές, είναι από τις καλύτερες του μήνα, τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα συναισθηματικά σας.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους υπάρχουν εξαιρετικές προοπτικές, με πολλά θέματα της καθημερινής σας ζωής να λύνονται ευχάριστα, με τα συμβόλαια και τις συμφωνίες να ευνοούνται, όπως επίσης και οι επαφές με τα παιδιά σας και τα νεαρά άτομα γενικότερα. Σήμερα, μια συνάντηση μπορεί να είναι πολύ αποδοτική για εσάς.

Ιχθείς
Ένα οικονομικό θέμα που απασχολεί εσάς τους Ιχθύς επιλύεται, ενώ ένα οικογενειακό θέμα, το οποίο σας έχει πιέσει πολύ αυτόν τον καιρό, μπορεί τώρα να βρει λύση μέσα από κάποιες σημαντικότατες αλλαγές. Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-11 Μαρτίου μπορείτε να βρείτε λύσεις οι οποίες έχουν και οικονομικό αλλά και οικογενειακό χαρακτήρα. Αποφύγετε όμως τις εντάσεις και προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα τα οποία μπορεί να εμποδίσουν τα σχέδιά σας. Στα θέματα της εργασίας σας υπάρχουν πολλές προοπτικές.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ