Γερμανός αξιωματούχος: Μέρκελ και Τσίπρας θα μιλήσουν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Γερμανός αξιωματούχος: Μέρκελ και Τσίπρας θα μιλήσουν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Ανγκελα Μέρκελ, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις Βρυξέλλες, θα γίνει κανονικά σύμφωνα με το Βερολίνο.

Η συνάντηση ανάμεσα στην Καγκελάριο και τον πρωθυπουργό ήταν στον αέρα, καθώς έπρεπε να υπάρξει πρόοδος στις συζητήσεις μεταξύ των δανειστών και της Αθήνας. Μάλιστα και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ σε σημερινές δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι δεν ήταν βέβαιο πως θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του κ. Τσίπρα με την Ανγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ, καθώς- όπως είπε- οι δανειστές θα πρέπει πρώτα να εξετάσουν τις νέες ελληνικές προτάσεις.

Ομως, Γερμανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι η συζήτηση μεταξύ της Γερμανίδας Καγκελαρίου και του Ελληνα πρωθυπουργού θα γίνει κανονικά αύριο στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με το Open Europe.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ