Κατρούγκαλος: Ναι στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αλλά να συμμετέχουν και οι ίδιοι - iefimerida.gr

Κατρούγκαλος: Ναι στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αλλά να συμμετέχουν και οι ίδιοι

 Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στην αξιολόγησή τους επιδιώκει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Αναφερόμενος στο επικείμενο νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι στόχος είναι η βελτίωσή των ιδίων των υπαλλήλων όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Εθνικού Τυπογραφείου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «η δημόσια διοίκηση μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάκαμψης της χώρας».

Σ' αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης «να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη τόσο στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης, όσο και στις σχέσεις της δημόσιας διοίκησης με τον πολίτη, αλλά και εις όφελος της επιχειρηματικής δραστηριότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ