Δείτε πρώτοι την ταινία Jurassic World! -300 τυχεροί κερδίζουν διπλές προσκλήσεις από τη Samsung - iefimerida.gr

Δείτε πρώτοι την ταινία Jurassic World! -300 τυχεροί κερδίζουν διπλές προσκλήσεις από τη Samsung

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Samsung Electronics Hellas και οι ολοκαίνουργιες SUHD τηλεοράσεις της προσφέρουν τη δυνατότητα σε 300 τυχερούς να ζήσουν μία κινηματογραφική εμπειρία μαζί με έναν φίλο τους, παρακολουθώντας την πρεμιέρα της ταινίας της Universal, Jurassic World, η οποία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 11 Ιουνίου. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στο Μαρούσι.

Η αγαπημένη σειρά ταινιών της δεκαετίας του ‘90, επιστρέφει φέτος με την τέταρτη συνέχεια, η οποία προσφέρει μια «ιδιαίτερη ξενάγηση» στους επισκέπτες του ανακαινισμένου πάρκου «Jurassic World». Οι 300 τυχεροί που θα συμπληρώσουν πρώτοι τα στοιχεία τους στον διαγωνισμό που θα βρουν στη σελίδα της Samsung Greece στο Facebook, θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας που διοργανώνεται αποκλειστικά για τους φίλους της Samsung.

Τους τυχερούς περιμένουν και εκπλήξεις στον κινηματογράφο, όπου θα βρίσκονται και οι Samsung SUHD τηλεοράσεις. Οι νέες SUHD TVs προσφέρουν μοναδική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι χάρη στον κυρτό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, τη μοναδική ποιότητα εικόνας, τα εκπληκτικά ζωντανά χρώματα και την ανεπανάληπτη ευκρίνεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ