Το twitter γελάει για την τουαλέτα των ΜΑΤ στη Βουλή [εικόνες] - iefimerida.gr

Το twitter γελάει για την τουαλέτα των ΜΑΤ στη Βουλή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος δημιουργήθηκε από την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να απαγορευθεί στα ΜΑΤ να πηγαίνουν για τουαλέτα στη Βουλή με την στολή και το όπλο τους.

Ωστόσο, η Πρόεδρος της Βουλής μετά την ένταση και όσα ειπώθηκαν πήρε πίσω την απόφαση της και πλέον τους επιτρέπεται η είσοδος στο κτίριο της Βουλής, αρκεί να αφήνουν εκτός του κτιρίου, το υπηρεσιακό τους όπλο και την ταυτότητά τους.

Πάντως, τα social media πρόλαβαν και πήραν... φωτιά για το θέμα και το τρολάρισμα δεν είχε προηγούμενο. Κάποια από αυτά πολύ πετυχημένα, ένα μάλιστα είχε φωτογραφία αστυνομικούς σε διαδήλωση με ένα μεγάλο πανό που έγραφε «δικαίωμα στο κατούρημα».

Το twitter γελάει για την τουαλέτα των ΜΑΤ στη Βουλή  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενας άλλος χρήστης έγραφε στο Twitter «στο επόμενο επεισόδιο η Ζωή πουλάει προστασία στην Αστυνομία», ενώ ένας άλλος ανέφερε χιουμοριστικά «Πρόκληση Αντιεξουσιαστών: Κάνουν «Τσσσσσς» και χύνουν νερά για να προκαλέσουν κατούρημα στα ΜΑΤ».

Το twitter γελάει για την τουαλέτα των ΜΑΤ στη Βουλή  [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Με αφορμή τον σεισμό τις πρώτες πρωινές ώρες που έγινε αισθητός και στην Αθήνα ένας χρήστης έγραψε «Φήμες λένε πως ο σεισμός προκλήθηκε όταν ένστολος αστυνομικός μπήκε στη Βουλή για κατούρημα», ενώ με χιούμορ υπάρχει και μια ευφάνταστη πρόταση απάντηση του Γιάννη Πανούση για να πηγαίνουν οι αστυνομικοί τουαλέτα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το twitter γελάει για την τουαλέτα των ΜΑΤ στη Βουλή  [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το twitter γελάει για την τουαλέτα των ΜΑΤ στη Βουλή  [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το twitter γελάει για την τουαλέτα των ΜΑΤ στη Βουλή  [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το twitter γελάει για την τουαλέτα των ΜΑΤ στη Βουλή  [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το twitter γελάει για την τουαλέτα των ΜΑΤ στη Βουλή  [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Tέλος, με μοντάζ στο διάσημο άγαλμα των Βρυξελλών με το μικρό αγόρι που ουρεί, μπήκε το κεφάλι του χαμογελαστού Πανούση.

Το twitter γελάει για την τουαλέτα των ΜΑΤ στη Βουλή  [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ