Ζήγρας: Μίζες έπαιρνε και Ελβετός υπουργός Δικαιοσύνης - iefimerida.gr

Ζήγρας: Μίζες έπαιρνε και Ελβετός υπουργός Δικαιοσύνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο σίριαλ ανοίγει ο Νίκος Ζήγρας με την ελβετική δικαιοσύνη η οποία έχει καταστήσει κατηγορούμενο ελληνογερμανό τραπεζίτη, ο οποίος μάλιστα είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Δεκέμβρη στην Ελβετία.

Εδώ και δύο ημέρες κλιμάκιο Ελβετών εισαγγελέων βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει συνεργασία με τις ελληνικές δικαστικές αρχές για τα χρήματα που διακινήθηκαν από τις μίζες των εξοπλιστικών.
Χθες ο Νίκος Ζήγρας κατέθεσε ενώπιον των ελβετικών δικαστικών αρχών στο γραφείο του ανακριτή Μαλλή καταγγέλλοντας ότι ο Ελβετός τραπεζίτης χρησιμοποιούσε πλαστά έγγραφα αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ίδιος υπεξαίρεσε χρήματα από τα ποσά που διαχειριζόταν ο Νίκος Ζήγρας για λογαριασμό του Ακη Τσοχατζόπουλου.

«Ο γνωστός τραπεζίτης με κατηγορεί για τα 2,2 εκατ. Ευρώ που αγωνίστηκα και πέτυχα να επιστρέψουν στην Ελλάδα, αφού φαινόταν πάντα με τις υπογραφές του ότι εγώ ήμουν ο οικονομικός δικαιούχος της εταιρείας Νulu field. Με τη σειρά μου εγκάλεσα την ελβετική δικαιοσύνη, γιατί προκειμένου να προστατέψει το ελβετικό δικαστικό κύκλωμα δεν έχει κυνηγήσει όλους αυτούς που πλαστογραφούσαν την υπογραφή μου. Εκαναν εικονικές τραπεζικές συναλλαγές και υπεξαιρούσαν χρήματα από μίζες ενώ υπενθύμισα πως ένα μέρος από τις μίζες αυτές είχαν παραλήπτη πρώην υπουργό Δικαιοσύνης της Ελβετίας προκειμένου να συγκαλύψει τις διαδρομές των αμαρτωλών χρημάτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ