Ντε Γκίντος (ΥΠΟΙΚ Ισπανίας): Ο,τι και να λέει η κυβέρνηση, το 80% των Ελλήνων θέλει παραμονή στην ΕΕ - iefimerida.gr

Ντε Γκίντος (ΥΠΟΙΚ Ισπανίας): Ο,τι και να λέει η κυβέρνηση, το 80% των Ελλήνων θέλει παραμονή στην ΕΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το υπάρχον αδιέξοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της, ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Λουίς Ντε Γκίντος δηλώνει αισιόδοξος ότι τελικά θα υπάρξει συμφωνία.

Μιλώντας στην τηλεοπτικό σταθμό TVE, ο Ισπανός υπουργός επισήμανε ότι παρά το γεγονός ότι έχει απομείνει πολύ λίγος χρόνος, στο τέλος θα επιτευχθεί μια συμφωνία μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών της.

Όπως ανέφερε ο Λουίς Ντε Γκίντος, δεν πρόκειται για ένα θέμα «επιβολής ή παραχωρήσεων», αλλά ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να εφαρμόσει προκειμένου να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

«Αν επιστρέψει στην ανάπτυξη, όλα θα πάνε καλά», σημείωσε ο Ισπανός υπουργός και πρόσθεσε πως «ό,τι και να λέει η ελληνική κυβέρνηση, το 80% των Ελλήνων επιθυμούν να παραμείνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ