Ο Καναβάρο απολύθηκε και γνώρισε την αποθέωση στο αεροδρόμιο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Καναβάρο απολύθηκε και γνώρισε την αποθέωση στο αεροδρόμιο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προπονητές ή ποδοσφαιριστές αποθεώνονται όταν έρχονται σε μια ομάδα και όχι όταν φεύγουν. Πόσω μάλλον όταν φεύγουν με... απόλυση έπειτα από απόφαση της διοίκησης. Κι όμως αυτό συνέβη στην περίπτωση του Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος απολύθηκε από την Γκουανζού Εβεργκράντε όμως ο κόσμος πήγε στο αεροδρόμιο και τον αποθέωσε!

Ο Φάμπιο Καναβάρο αντικατέστησε έναν συμπατριώτη του στον πάγκο της Γκουανζού Εβεργκράντε, τον Μαρτσέλο Λίπι. Η παρουσία του δεν ήταν καθόλου κακή, έχοντας την ομάδα μετά από επτά μήνες στην 1η θέση του πρωταθλήματος ενώ την οδήγησε και στα προημιτελικά του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο η απόφαση της διοίκησης ήταν να διακόψε τη συνεργασία της με τον Καναβάρο και να προσλάβει στη θέση του τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Ο Καναβάρο απολύθηκε και γνώρισε την αποθέωση στο αεροδρόμιο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος στέφθηκε Πρωταθλητής Κόσμου με την εθνική του ομάδα το καλοκαίρι του 2006 στη Γερμανία, όχι μόνο δεν ένιωσε αποτυχημένος από το πέρασμά του στο πρωτάθλημα της Κίνας αλλά την ημέρα που ετοιμαζόταν για να ταξιδέψει πίσω στην πατρίδα του, μάλλον ένιωσε «ευλογημένος».

Ο Καναβάρο απολύθηκε και γνώρισε την αποθέωση στο αεροδρόμιο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Εκατοντάδες οπαδοί της Γκουανζού Εβεργκράντε, πήγαν στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετίσουν τον «capitano» και να τον ευχαριστήσουν για το έργο του στο σύλλογο με τον ίδιο φανερά συγκινημένο λίγο πριν το check-in...

Ο Καναβάρο απολύθηκε και γνώρισε την αποθέωση στο αεροδρόμιο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φάμπιο Καναβάρο Κίνα αποθέωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ