Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για αμυντικό - Σίβοκ, Σιανί, Σπάχιτς και ένα όνομα έκπληξη - iefimerida.gr

Αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό για αμυντικό - Σίβοκ, Σιανί, Σπάχιτς και ένα όνομα έκπληξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στον Ιούνιο θα έχει τελειώσει το θέμα απόκτησης του κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό, έπειτα από απόφαση που πάρθηκε στη συνάντηση του Γιάννη Αναστασίου με τους Λεωνίδα Βόκολο και Τάκη Φύσσα.

Οι πρώτες επαφές άλλωστε έχουν ήδη γίνει και πλέον οι πράσινοι καλούνται να επιλέξουν ποια περίπτωση θα «τρέξουν». Ο Τόμας Σίβοκ έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας και η περίπτωσή του θα ήταν ιδανική ωστόσο το κασέ του βρίσκεται στο 1 εκ. ευρώ ετησίως και καθιστά μάλλον απαγορευτική μια τέτοια κίνηση. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται και η περίπτωση του Μικαέλ Σιανί, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λάτσιο ενώ ο Εμίρ Σπάχιτς που δείχνει ως η πιο προσιτή περίπτωση, προβληματίζει όσον αφορά την ηλικία αφού βαδίζει πλέον στο 35ο έτος της ηλικίας του.

Εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες πάντως, υπάρχει και ο Ματίας Σιλβέστρε. Ο 30χρονος Αργεντινός, ο οποίος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, άνηκε στην Ιντερ και αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στην Σαμπντόρια πραγματοποιώντας γεμάτο πρωτάθλημα. Βρίσκεται σε καλή ηλικία αφού πρόσφατα έκλεισε τα 30, μένει ελεύθερος από τους «νερατζούρι» και το κασέ του δεν ξεπερνά τις 800,000 ευρώ. Αυτή την στιγμή, αυτός δείχνει να είναι ο επικρατέστερος αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί και κάποιο όνομα-έκπληξη, το οποίο κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι διοικούντες την ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ