Θέλει να κάνει πάταγο με Πάτο - Ποια τα δεδομένα για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Θέλει να κάνει πάταγο με Πάτο - Ποια τα δεδομένα για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλεσάντρε Πάτο είναι το τελευταίο μεγάλο όνομα που προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του είναι εντελώς διαφορετική απ' όλες τις υπόλοιπες.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός μπορεί να μην είχε την εξέλιξη που θα περίμενε ο ίδιος αλλά και η Μίλαν, η οποία τον απέκτησε το 2007, όμως νιώθει έτοιμος για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο Πάτο προτάθηκε στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι μόλις είδαν το κασέ του, άρχισαν να κοιτούν ζεστά την υπόθεση.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει στην Κορίνθιανς, η οποία τον απέκτησε από τη Μίλαν έναντι 15 εκ. ευρώ όμως αγωνίζεται δανεικός στη Σάο Πάολο. Το συμβόλαιό του δεν ξεπερνά τα 3 εκ. ευρώ ετησίως ωστόσο ο ίδιος έδωσε εντολή στον μάνατζέρ του, Ζιλμάρ Βελόζ, να του βρει ομάδα στην Ευρώπη. Σύλλογο, ο οποίος μάλιστα να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη διοργάνωση θεωρεί ως ιδανική ο Πάτο για να μπει ξανά στην ελίτ του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου μετά από μια απότομα καθοδική πορεία στην καριέρα του.

Ο Βελόζ ήρθε σε επαφή με αρκετούς συλλόγους, κυρίως από Αγγλία, Τουρκία και Ιταλία όμως ο Πάτο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε σύλλογο άλλης χώρας, αρκεί αυτός να μετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οποιαδήποτε συζήτηση φυσικά για αγορά του παίκτη θα ήταν απαγορευτική όμως ο δανεισμός του από την Κορίνθιανς δεν είναι. Ο Πάτο είναι αποφασισμένος να ρίξει το κασέ του ακόμα και στα 2 εκ. ευρώ προκειμένου να βρει ομάδα, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί τις επόμενες μέρες.

Αλλωστε ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει σίγουρα μια μεταγραφή τέτοιου επιπέδου και από την στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωση του Ρομπίνιο, δεν αποκλείεται να στραφεί σε έναν άλλο Βραζιλιάνο, ο οποίος φυσικά βρίσκεται και σε καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεσάντρε Πάτο Ολυμπιακός Σάο Πάολο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ