Βούτσης κατά Ζωής -Στηρίζει Πανούση και «αδειάζει» την πρόεδρο - iefimerida.gr

Βούτσης κατά Ζωής -Στηρίζει Πανούση και «αδειάζει» την πρόεδρο

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να βάλει... φρένο στην πορεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου επιχείρησε ο Νίκος Βούτσης, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ του Γιάννη Πανούση, στη μεταξύ τους κόντρα.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι δεν βοηθούν οι προσωπικές αιχμές απέναντι σε συλλογικά εφαρμοζόμενες κυβερνητικές αποφάσεις, ενώ τόνισε ότι ο κ. Πανούσης υπηρετεί την πολιτική της κυβέρνησης για τη νέα σχέση της αστυνομίας με τους πολίτες, με όλες του τις δυνάμεις.

Τα λεγόμενά του ήρθαν μετά από την κλιμάκωση της κόντρας μεταξύ της προέδρου της βουλής και του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης, για τους αστυνομικούς στη βουλή.

«Είναι από κάθε άποψη άκαιρο και δεν βοηθάει καθόλου τη συλλογική προσπάθεια της κυβέρνησης να διατυπώνονται προσωπικές αιχμές απέναντι σε συλλογικά εφαρμοζόμενες κυβερνητικές αποφάσεις, και μάλιστα στον εξαιρετικά ευαίσθητο χώρο της Αστυνομίας, όπου η πολιτική του εκδημοκρατισμού και η διαμόρφωση μιας νέας σχέσης με τους πολίτες αποτελούν υποχρέωση και στοίχημα της κυβέρνησής μας», τόνισε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Ο Γιάννης Πανούσης υπηρετεί αυτή την πολιτική με όλες του τις δυνάμεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ