Διάσημοι στα μαχαίρια: Οταν οι σταρ κάνουν κόλαση τη ζωή των γειτόνων τους - iefimerida.gr

Διάσημοι στα μαχαίρια: Οταν οι σταρ κάνουν κόλαση τη ζωή των γειτόνων τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος δεν θα ήθελε να μένει δίπλα στον Ρόμπι Γουίλιαμς, τους Μπέκαμ ή την Κέιτ Μος; Η απάντηση είναι εύκολη. Εκείνοι που ήδη έχουν αυτή την τιμή.

Οσο υπέροχο κι αν ακούγεται να έχει κάποιος έναν σταρ στη γειτονιά, οι τελευταίοι καμιά φορά- όχι σπάνια- γίνονται τρομερά ενοχλητικοί. Και οι πρώτοι που ξεσηκώνονται είναι οι επίσης διάσημοι που μένουν δίπλα τους.

Κάπως έτσι, δύο θρύλοι της μουσικής είναι στα μαχαίρια. Ο Ρόμπι Γουίλιαμς σκοπεύει να προσθέσει ένα τεράστιο υπόγειο στο μόλις 46 δωματίων σπίτι του. Κάτι που έκανε τον Τζίμι Πέιτζ να ξεσηκωθεί. Το ιδρυτικό μέλος των Led Zeppelin διαμαρτυρήθηκε ότι οι εργασίες θα προκαλέσουν φθορές στο προσεκτικά διατηρημένο σπίτι του.

Λίγα τετράγωνα πιο μακριά, οι Μπέκαμ έκαναν έξαλλους τους γείτονές τους με την τεραστίων διαστάσεων αναβάθμιση της έπαυλής του σε επίπεδο... Τσαουσέσκου όπως σχολιάζει ο Guardian. Πέρα από τον κινηματογράφο, το κελάρι, το γυμναστήριο και το ενυδρείο, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ θέλουν να βάλουν και κλιματιστικά παντού στο 30 εκατ. λιρών «φτωχικό» τους. Και ο θόρυβος δεν επιτρέπει σε κανέναν εκεί γύρω να ηρεμήσει.

Στο βόρειο Λονδίνο, ο Τομ Κόντι έχει τα νεύρα του εξαιτίας του θορύβου που έρχεται από δίπλα. Ποιος ενοχλεί τον ηθοποιό; Ο Τιερί Ανρί, που γκρέμισε ένα μέρος του σπιτιού του για να δημιουργήσει ένα 25.000 λίτρων ενυδρείο, με αποτέλεσμα να γίνονται εργασίες τα τελευταία τρία χρόνια.

Κάπου εκεί κοντά, η Κέιτ Μος ταράζει τον κόσμο με τις εργασίες 2,5 εκατ. λιρών που κάνει στο σπίτι της. Ο Ριτσαρντ Χάμοντ βρήκε τη λύση όταν έγινε και εκείνος ενοχλητικός. Ο σταρ του Top Gear αγόρασε το σπίτι του γείτονα του οποίου είχε σπάσει τα νεύρα. Μία απλή λύση της τάξης του 1,2 εκατ. λιρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπι Γουίλιαμς Τζίμι Πέιτζ Μπέκαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ