«Βολές» Χολέμπας κατά Καραγκούνη - Πικραμένος για τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα - iefimerida.gr

«Βολές» Χολέμπας κατά Καραγκούνη - Πικραμένος για τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Σέρχιο Μαρκαριάν για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ν.Φερόε στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016 και μέσω συνέντευξής του, κατηγόρησε τον Γιώργο Καραγκούνη για την μη κλήση του στην αποστολή.

Ο αριστερός μπακ της Ρόμα δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Ουγγαρία στη Βουδαπέστη εξαιτίας ενός προβλήματος στα πλευρά. Είχε ταξιδέψει μάλιστα μαζί με την αποστολή και όταν εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, αποφασίστηκε να αποδεσμευτεί και να επιστρέψει στη Ρώμη.

Ωστόσο λίγες ημέρες μετά, φωτογραφίες από το ρεπορτάζ του ιταλικού συλλόγου, έδειχναν τον Χολέμπας να προπονείται κανονικά και ακολούθησε ένας... μύλος με εκατέρωθεν εξηγήσεις. Τελικά ο Χολέμπας αγωνίστηκε στο επόμενο παιχνίδι της Ρόμα, το οποίο φυσικά ήταν μετά από μια εβδομάδα.

Ο Χολέμπας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα contra.gr, μιλώντας για τη φετινή σεζόν αλλά και για το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο όπως ήταν φυσιολογικό ενόχλησε τον παίκτη των «τζιαλορόσι».

Μεταξύ άλλων ο Χολέμπας είπε:
«Την πρώτη φορά που έμεινα έξω στο παιχνίδι με τη Ρουμανία είχα σπασμένο πλευρό. Εμεινα έξω για δύο εβδομάδες. Κάθε φορά το πρόβλημα μου παρουσιαζόταν ξανά μετά από ηλίθια μικρά παιχνίδια με την Εθνική. Με ενοχλούσε πάρα πολύ, παίζω πολύ με το σώμα, μπαίνω στις μονομαχίες, είμαι αμυντικός ξέρετε. Την τελευταία φορά πήγα στην Αυστρία να εξεταστώ για να με πιστέψουν ότι έχω πρόβλημα και ότι πρέπει να πάρω ανάσες. Είπα στον Κάρα πως έχει η κατάσταση, ότι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ότι είναι αδύνατον τώρα να καθίσω έξω για να αποθεραπευτώ και μετά να παίξω αφού με την Ρόμα η κατάσταση είναι διαφορετική. Εμενα εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες. Μου είπε εντάξει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αλλά μετά σαν να πέταξε τη συγκεκριμένη συνομιλία».

Σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε μαζί του κάποιος από την Εθνική - «Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω πάρει ούτε μία κλήση. Μίλησα μόνο με τον Τοροσίδη που είναι και αρχηγός. Δεν ξέρω αν έχουν προσωπικό πρόβλημα μαζί μου. Έμεινα εκτός ομάδας, εγώ είμαι οκ μ' αυτό, αλλά αν έχουν θέμα μαζί μου καλύτερα να μου το πουν».

Ο Χολέμπας στο τέλος της συνέντευξης πάντως τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα και πως δεν σκέφτηκε να ανακοινώσει ότι σταματάει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ