Το Παρίσι λύγισε στα πόδια του Τζόκοβιτς - Τα δάκρυα του Σέρβου από την αποθέωση [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Παρίσι λύγισε στα πόδια του Τζόκοβιτς - Τα δάκρυα του Σέρβου από την αποθέωση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σκληροί επαγγελματίες στον αθλητισμό λένε πως ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Πόσο λάθος κάνουν όμως. Οι σκηνές που ακολούθησαν τη νίκη του Στάνισλαβ Βαβρίνκα επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Παρίσι, είναι ανεπανάληπτες. Ο Σέρβος έβαλε τα κλάματα από το μοναδικό standing ovation του κόσμου, την ώρα που ο Βαβρίνκα περίμενε υπομονετικά να έρθει η σειρά του για την απομονή του Roland Garros.

Ο 30χρονος Ελβετός παίζοντας εκπληκτικό τένις κατάφερε να πάρει τη νίκη 3-1 σετ απέναντι στον Σέρβο. Παίζοντας εξαιρετικά επιθετικό τένις, κατέκτησε το πρώτο Roland Garros της καριέρας του απέναντι στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης όμως ο κόσμος δεν είχε χειροκρότημα μόνο γι'αυτόν.

Αποθέωσε τον Τζόκοβιτς με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα που δεν έχει προηγούμενο. Στην αρχή χαμογέλασε όμως μόλις συνειδητοποίησε ότι ο κόσμος και ο ίδιος ο Βαβρίνκα δεν σταματούσαν, άρχισε η αμηχανία. Στην αρχή υποκλίθηκε, μετά χαμογέλασε ξανά. Υψωσε τον αντίχειρά του και υποκλίθηκε ξανά. Μέχρι που τελικά λύγισε και έβαλε τα κλάματα από την αναγνώριση του κόσμου στον καλύτερο τενίστα αυτή την στιγμή. Ο Τζόκοβιτς ήταν ο χαμένος μέσα στο court στο Παρίσι, όμως με τέτοιο standing ovation, έμοιαζε χαμένος στα ίδια τα συναισθήματά του.

Ο τελευταίος πόντος του αγώνα με το εκπληκτικό backhand winner στην ευθεία από τον Βαβρίνκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ