Λεουτσάκος: Θα διαδηλώσουμε κατά της ιδιωτικοποιήσης του ΟΛΠ - iefimerida.gr

Λεουτσάκος: Θα διαδηλώσουμε κατά της ιδιωτικοποιήσης του ΟΛΠ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οχι» σε μνημονιακή λογική λέει ο Στάθης Λεουτσάκος, τονίζοντας πως οι κυβερνητικές προτάσεις είναι «βάση συζήτησης που δεν υιοθετούνται στο σύνολό τους».

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να παρεκκλίνει από τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και να κινείται σε μνημονιακή λογική.

«Οι προτάσεις της κυβέρνησης είναι βάση συζήτησης δεν υιοθετούνται στο σύνολό τους (...) Η λύση για την Ελλάδα δεν μπορεί να κινείται σε μνημονιακές λογικές σε παραλλαγές μνημονιακών επιλογών. οφείλει να έχει σταθερές, αποφασιστικότητα και να κινηθεί στις προγραμματικές της δεσμεύσεις της», ανέφερε και προσέθεσε:

«Η κυβέρνηση δεν θα φέρει τις 47 σελίδες στη Βουλή, θα φέρει πρώτα τη ρύθμιση του χρέους και αναπτυξιακό πακέτο».

Οσον αφορά τους δανειστές ανέφερε: «ή θα παίξουν ενωτικό ρόλο, ή θα παίξουν το ρόλο οικονομικού δολοφόνου και δεν θα υπάρξει δυνατότητα κοινού τόπου. Η πρόταση της κυβέρνησης ξεκινά από προαπαιτούμενα τη διευθέτηση του χρέους και τη ρευστότητα. Αδιέξοδο να συζητάς τι θα σού δώσουν για να τα ξαναπάρουν».

Παράλληλα, ο κ. Λεουτσάκος κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να διαδηλώσουν κατά της ιδιωτικοποιήσης του ΟΛΠ.

«Θα κάνουμε διαδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης στο λιμάνι του Πειραιά και καλούμε και τα άλλα κόμματα», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ