Εκδίκηση με υπογραφή Κατσουράνη – Νίκη 2-0 επί του ΠΑΟ ο Ατρόμητος - iefimerida.gr

Εκδίκηση με υπογραφή Κατσουράνη – Νίκη 2-0 επί του ΠΑΟ ο Ατρόμητος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ό,τι πέρναγε από τα… πόδια τους έκαναν Κώστας Κατσουράνης και… συμπαίκτες στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός στο Περιστέρι για την Super League.

Τα δύο γκολ του έμπειρου διεθνή Έλληνα μέσου έδωσαν τη νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στο… μισό «τριφύλλι», αφού η υπόλοιπη ομάδα βρισκόταν ήδη σε διακοπές και διαμόρφωσαν την τελική βαθμολογία των play offs και την καλοκαιρινή μοίρα των ομάδων.

Και μπορεί οι Περιστεριώτες να μην πήραν το καλύτερο δυνατό, καθώς εξ αιτίας του 1-0 στο Αστέρας-ΠΑΟΚ έμειναν τρίτοι -ενώ ο σύλλογος της Τρίπολης πήρε την προνομιούχο δεύτερη θέση που οδηγεί απ’ ευθείας στους ομίλους του Europa- αλλά τουλάχιστον απέφυγαν το… χουνέρι του «Δικεφάλου του Βορρά» και το «Γολγοθά» που τον περιμένει καλοκαιριάτικα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (67’ Δημούτσος), Κιβρακίδης, Κοντοές, Ούμπιδες, Καραμάνος (77’ Μπρίτο), Παπάζογλου (58’ Ναπολεόνι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός, Δώνης (86΄Στάικος), Νίνης (62’ Μέντες), Ντίνας (81’ Αγγελόπουλος), Μαυρίας, Καρέλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατρόμητος Κατσουράνης Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ