Διαπραγματευτικός πυρετός: Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ αυτή την ώρα - iefimerida.gr

Διαπραγματευτικός πυρετός: Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ αυτή την ώρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της Συνόδου Κορυφής των G7 o Αλέξης Τσίπρας έχει αυτή την ώρα τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ.

Οπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, η Αθήνα αναζητά να μάθει αν ισχύουν οι απαιτήσεις αυτές των δανειστών, όπως αυτές διατυπώθηκαν στην πρότασή τους μετά την πενταμερή συνάντηση στη Γερμανία, γιατί σε αυτή την περίπτωση δυσκολεύει η κατάσταση και μικραίνει το πεδίο της προσπάθειας για εξεύρεση λύσης.

Σημειώνεται ότι αν και η Ανγκελα Μέρκελ έχει διευκρινίσει ότι η Ελλάδα δεν θα επισκιάσει τη Σύνοδο των ηγετών των 7 πλουσιότερων χωρών του πλανήτη, ωστόσο γερμανικά ΜΜΕ είχαν μεταδώσει στα μέσα της εβδομάδας πως η Γερμανίδα καγκελάριος θα συναντηθεί κατ'ιδίαν με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα με θέμα την ελληνική κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ