Κορωνάκης (γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ): Η εποχή των τεράτων τελείωσε στις 25 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Κορωνάκης (γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ): Η εποχή των τεράτων τελείωσε στις 25 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν οποιαδήποτε στιγμή εκτιμήσουμε ότι η διαπραγμάτευση κινείται εκτός συγκεκριμένων ορίων, τον λόγο θα έχει και πάλι ο κυρίαρχος λαός. Δεν χρειάζεται να τρομάζει κανείς με τη δημοκρατία».

Αυτό τονίζει με συνέντευξή του στη Realnews ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης. Σημειώνει ότι «οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης παραμένουν. Το βάρος δεν θα επωμιστούν ξανά τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα».

Απορρίπτει τα σενάρια για οικουμενική κυβέρνηση ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας κατηγορώντας τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά ότι τα διακινούν και τα συντηρούν για να αποφύγουν τα εσωτερικά τους θέματα.

Θεωρεί πως στελέχη από άλλα κόμματα όπως το Ποτάμι κια το ΠΑΣΟΚ θα ήθελαν να μετέχουν σε μια κυβέρνηση και τονίζει: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ο πρωθυπουργός που μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του με οποιαδήποτε κυβερνητική ομαδοποίηση. Αυτό θα ήταν πολιτικό τερατούργημα και η εποχή των τεράτων τελείωσε στις 25 Ιανουαρίου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάσος Κορωνάκης ΣΥΡΙΖΑ γραμματέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ