Καβγάς Θεοδωράκη-Κωνσταντοπούλου: Κυρία Πρόεδρε έχετε πρόβλημα με την όρασή σας προς την Ακρα Δεξιά - iefimerida.gr

Καβγάς Θεοδωράκη-Κωνσταντοπούλου: Κυρία Πρόεδρε έχετε πρόβλημα με την όρασή σας προς την Ακρα Δεξιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέβηκε στο βήμα για τη δευτερολογία του. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βουλευτές της Χρυσής Αυγής μιλούσαν, ενώ στη συνέχεια ακούστηκε και η φωνή του Γρηγόρη Ψαριανού από τα έδρανα του Ποταμιού.

Η Πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να μην μιλάει και σε εκείνο το σημείο ο κ. Θεοδωράκης της είπε «Κυρία Πρόεδρε να κοιτάτε και προς τα δεξιά έδρανα. Εχετε ένα πρόβλημα με την όρασή σας προς την άκρα δεξιά».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου του απάντησε σχολιάζοντας ότι το Ποτάμι δεν συμμετέχει στην Επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων με τον Σταύρο Θεοδωράκη να λέει «Μπορεί να μην είμαι πολύ παλιός στα έδρανα, αλλά αυτό που κάνετε είναι τουλάχιστον απαράδεκτο».

«Είχα το θάρρος μέσα στο Βερολίνο να θέσω και όχι ως ηθικό ζήτημα το ζήτημα του κατοχικού δανείου. Αυτή είναι η θέση μας. Δεν μίλησα με άλλη γλώσσα στο Βερολίνο και άλλη στην Ελλάδα».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε και τα όσα ακούγονταν από τα έδρανα σημειώνοντας «Για την κα Κωνσταντοπούλου θα μιλήσουμε άλλη φορά. Εχουμε μαζέψει τις ανακοινώσεις από γυναικείες οργανώσεις για τη δράση της στο παρελθόν. Για αυτούς που καλύπτουν τους βιαστές».

Μετά το τέλος της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη η κα Κωνσταντοπούλου πήρε το λόγο και είπε τα ακόλουθα «Επειδή πολλά ειπώθηκαν και φυσικά δεν θα μείνουν χωρίς απάντηση. Στην επιτροπή για διεκδίκηση γερμανικών οφειλών η οποία χθες άκουσε την επιτροπή του ΓΛΚ προσδιορίζει από 280 ως 340 την ελληνική αξίωση το κόμμα σας δεν συμμετέχει. Ανεξήγητο γιατί από όλες τις επιτροπές μόνο σ' αυτή δεν συμμετέχετε. Είστε ευπρόσδεκτοι. Επειδή η ιστορία του καθενός είναι γνωστή και στην υπηρέτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αλήθειας αλλά και των νταβατζήδων. Η δική μου συνεισφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αυτή: Καταθέτω στα πρακτικά την επίσημη ανακοίνωση ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ πριν από 3 ημέρες λέει πώς τα μνημόνια κατέστρεψαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία».

Από τα έδρανα ακούστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός να λέει «Είστε πρόεδρος της Βουλής εσείς;» με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να απαντάει «Είστε βουλευτής που δεν έχει ψηφίσει το μνημόνιο κύριε Ψαριανέ κατά τα λεγόμενα του αρχηγού σας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ