Ο Μπερλουσκόνι πούλησε το 48% της Μίλαν για 470 εκ. ευρώ! - iefimerida.gr

Ο Μπερλουσκόνι πούλησε το 48% της Μίλαν για 470 εκ. ευρώ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποδέχθηκε τη νέα πρόταση του Μπι Ταετσαουμπόλ ύψους 470 εκ. ευρώ για την πώληση του 48% της Μίλαν με τους «ροσονέρι» να παιρνούν πλέον σε μια νέα εποχή.

Ο Ταϊλανδός μεγιστάνας προσπάθησε τις τελευταίες εβδομάδες να αποκτήσει το 100% των μετοχών της Μίλων ωστόσο επιθυμία του Μπερλουσκόνι ήταν να παραμείνει στο σύλλογο σε αυτό το μεταβατικό στάδιο προκειμένου να επιτηρεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ο Μπι κατέθεσε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας πρόταση ύψους 1 δις ευρώ για την αγορά του 100% των μετοχών ωστόσο ο «Καβαλιέρε» όχι μόνο αρνήθηκε αλλά κατάφερε να πάρει από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία το ποσό των 470 εκ. ευρώ για το 48% των μετοχών, κάτι που σημαίνει ότι ο Ιταλός παραμένει το απόλυτο αφεντικό της Μίλαν έχοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Η μεταβίβαση των μετοχών θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες ενώ τη συμφωνία επιβεβαίωσε η εταιρεία «Fininvest», η οποία ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ