Nέα καταγγελία για FIFA: H Γερμανία ανέλαβε το Μουντιάλ δίνοντας όπλα στη Σαουδική Αραβία - iefimerida.gr

Nέα καταγγελία για FIFA: H Γερμανία ανέλαβε το Μουντιάλ δίνοντας όπλα στη Σαουδική Αραβία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για τα σκάνδαλα της FIFA. Αυτή τη φορά, η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «Die Zeit» φέρνει στην επιφάνεια ακόμα μία συνταρακτική είδηση που αφορά τον τρόπο ανάθεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στη Γερμανία.

Όπως τονίζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του γερμανικού μέσου, η Γερμανική ομοσπονδία προσέφερε οπλικό εξοπλισμό στη Σαουδική Αραβία προκειμένου να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της. Η «Die Zeit» αποκαλύπτει πως λίγες εβδομάδες μετά την ανάθεση του Μουντιάλ στους Γερμανούς, η στήριξη επιβραβεύθηκε με τη μεταφορά των όπλων στη χώρα της Ασίας.

Nέα καταγγελία για FIFA: H Γερμανία ανέλαβε το Μουντιάλ δίνοντας όπλα στη Σαουδική Αραβία | iefimerida.gr 0

Από νομικής άποψης, η διαδικασία από τη γερμανική κυβέρνηση για την προσφορά του οπλικού εξοπλισμού μπορεί να ήταν νόμιμη, αλλά το γεγονός πως συνδυάστηκε με ένα αθλητικό θέμα, αναγκάζει το FBI και τις αρχές να το ερευνήσουν περαιτέρω, ώστε να αποκαλυφθεί αν υπήρξε ζήτημα διαφθοράς και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ