Αντίδοτο στην οικονομική κρίση το σεξ για τους Ελληνες - iefimerida.gr

Αντίδοτο στην οικονομική κρίση το σεξ για τους Ελληνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έως και 35% περισσότερο σεξ κάνει ο Έλληνας το τελευταίο τετράμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Η μελέτη συμπεραίνει ότι η σεξουαλική ζωή των κατοίκων της χώρας μας είναι έντονη παρά την οικονομική κρίση και αβεβαιότητα, ως τρόπος άμυνας και αντιμετώπισης συνθηκών που δε μπορεί ούτε να επηρεάσει, ούτε να ελέγξει.

H έρευνα έγινε σε δείγμα 600 ανδρών, ηλικίας 25-64 ετών, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, αλλά και με στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.

Οι άνδρες, ενώ θα περίμενε κάποιος ότι η οικονομική αβεβαιότητα θα είχε επηρεάσει αρνητικά την ερωτική τους διάθεση, κάτι το οποίο είχε επιβεβαιωθεί στο παρελθόν σε αντίστοιχες έρευνες, φαίνεται, σήμερα, ότι εστιάζουν ιδιαίτερα στο σεξ και ως πράξη και ως διάθεση.

Αντίδοτο στην οικονομική κρίση το σεξ για τους Ελληνες | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στους άνδρες ηλικίας 18 έως 34 ετών, δηλαδή, στους νέους άνδρες, που έχουν πληγεί περισσότερο από τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες της κρίσης, οι σεξουαλικές επαφές το τελευταίο τετράμηνο έχουν αυξηθεί κατά 35%. Ακολουθούν, πολύ κοντά, οι άνδρες ηλικίας 35 έως 54 ετών, οι σεξουαλικές επαφές των οποίων έχουν αυξηθεί κατά 30%. Τέλος, στους άνδρες άνω των 54 ετών, οι σεξουαλικές επαφές είναι εξίσου αυξημένες, σε ποσοστό 27%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρίση σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ