Φουλάρουν για την απόκτηση Βάργκας στην ΑΕΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Φουλάρουν για την απόκτηση Βάργκας στην ΑΕΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έκανε αργά το βράδυ της Πέμπτης ραντεβού στη Σόφια της Βουλγαρίας με τον μάνατζερ του Ρόναλντ Βάργκας.

Ο Νικολάι Ζεϊνόφ καθώς και ο Βέλγος εκπρόσωπος του 28χρονου μεσοεπιθετικού μίλησαν με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο οποίος μάλιστα έκανε και την πρώτη πρόταση στους ατζέντηδες του παίκτη, πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Βάργκας και δεν κρύβει ότι τον θεωρεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που θα καταφέρουν άμεσα να κάνουν τη διαφορά με την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Οι παραστάσεις άλλωστε που έχει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι πολλές, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αυτές τις μέρες προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα.

Αυτό είναι και το «μυστικό» για τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Πως θα καταφέρει δηλαδή να αποσπάσει τη θετική απάντηση του παίκτη πριν αρχίσει η διοργάνωση και ανέβει η τιμή της ποδοσφαιρικής «μετοχής» του Βάργκας. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βάργκας διαθέτει βελγικό διαβατήριο και αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ροναλντ βαργκας αεκ Βενεζουέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ