Διηγείται το bulling που πέρασε και κερδίζει 300.000 ευρώ το χρόνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Διηγείται το bulling που πέρασε και κερδίζει 300.000 ευρώ το χρόνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρί Λόπεζ δεν ήταν πάντα αυτή η όμορφη κοπέλα με τα μακριά μαλλιά, τα βαμμένα σαν ηθοποιός μάτια και την άνεση μιας παρουσιάστριας.


Στα 15 της έγινε στόχος bulling στο σχολείο και απομονώθηκε από όλους. Κλείστηκε στον εαυτό της και έκανε 1 1/5 χρόνο για να μιλήσει στους γονείς της. Αλλαξε σχολείο, facebook και τηλέφωνο. «Με απειλούσαν, μου άφηναν μηνύματα, δεν ήθελα πλέον να πηγαίνω στο σχολείο» δήλωσε η ίδια.

Διηγείται το bulling που πέρασε και κερδίζει 300.000 ευρώ το χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Αυτό που έσωσε την Μαρί είναι το youtube. Εκεί άρχισε να αφηγείται τα βάσανά της, σε ηλικία 17 ετών, με το ψευδώνυμο EnjoyPhoenix. Χιλιάδες άνθρωποι έκαναν κλικ, γιατί η Μαρί δεν είναι σταρ, είναι η αδελφή που δεν έχουμε, η κοπέλα της διπλανής πόρτας. Χιλιάδες έφηβες αναγνώρισαν σε εκείνη τον εαυτό τους. Οταν η Μαρί άρχισε να ανεβάζει και συμβουλές για ντύσιμο ή μακιγιάζ, οι φαν της απογειώθηκαν.

Διηγείται το bulling που πέρασε και κερδίζει 300.000 ευρώ το χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αγόρια και κορίτσια που ζουν σε δράματα με τους γονείς ή το σχολείο, με διαζύγια και προβλήματα ταυτίστηκαν μαζί της.
Θεωρείται η πρώτη που ανέβασε στο ίντερνετ τα προβλήματα της εφηβείας, με έξυπνο τρόπο. Θεωρείται επίσης η πρώτη μπλόγκερ που μεγάλωσε μαζί με τους φαν της, χωρίς να τους εγκαταλείψει ποτέ. Ανεβάζει εικόνες ακόμη και από τις ραγάδες που έχει και οι φαν της παραληρούν.

Διηγείται το bulling που πέρασε και κερδίζει 300.000 ευρώ το χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Οι δεσμοί έγιναν τόσο στενοί που η Μαρί άρχισε να ταξιδεύει σε όλη τη Γαλλία για να γνωρίσει από κοντά τους φαν της. Ηθελαν μόνο να την αγγίξουν, να κλάψουν στην αγκαλιά της, να την ακολουθήσουν από πόλη σε πόλη. Το βιβλίο που έγραψε, «#Enjoymarie» πούλησε αμέσως 150.000 αντίτυπα.

Διηγείται το bulling που πέρασε και κερδίζει 300.000 ευρώ το χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Διηγείται το bulling που πέρασε και κερδίζει 300.000 ευρώ το χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Το κανάλι M6 χρηματοδοτεί πλέον το δικό της κανάλι στο youtube ενώ η φίρμα Gemey της έκανε συμβόλαιο για να διαφημίζει τα προϊόντα της.
Η Μαρί κερδίζει πλέον τη ζωή της κάνοντας φωτογραφίες, τουίτ και βίντεο. Το να διηγείται την καθημερινότητά της είναι η εργασία της και το κάνει με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Δείτε ένα από τα βίντεο. Ακόμη και τα δόντια της πλένει μπροστά στην κάμερα!


Το ισχυρό της χαρτί είναι να βάφεται μπροστά στην κάμερα και να περιγράφει σωστά το τι κάνει. Στο κανάλι της έχει σήμερα πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες.

Διηγείται το bulling που πέρασε και κερδίζει 300.000 ευρώ το χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Η Μαρί γυρίζει πλέον σε όλη τη Γαλλία, πρακτική που είναι πολύ συνηθισμένη στις ΗΠΑ για τις μπλόγκερ. Το 2014 μετακινήθηκε σε 16 πόλεις για να συναντήσει τους φίλους της και εκατοντάδες ή και χιλιάδες κορίτσια και αγόρια την συνόδευαν σε κάθε εμφάνιση.
Σήμερα η Μαρί έχει χτίσει προφίλ επιχειρηματία. Μια υπεύθυνη τύπου ρυθμίζει όλες τις συναντήσεις της και τα ραντεβού της είναι δυσεύρετα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρί κερδίζει 300.000 ευρώ το χρόνο από τα βίντεο που ανεβάζει, συν τα έσοδα από τις φίρμες που διαφημίζει!

Διηγείται το bulling που πέρασε και κερδίζει 300.000 ευρώ το χρόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρί Λόπεζ μπλόγκερ Βίντεο bulling
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ