Στη φυλακή σύζυγος δεκανέα που αποπλάνησε 14χρονο γιο στρατιώτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη φυλακή σύζυγος δεκανέα που αποπλάνησε 14χρονο γιο στρατιώτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύζυγος στρατιωτικού που είχε σεξουαλική επαφή με 14χρονο αγόρι ενώ δούλευε ως συνοδός σε σχολικό λεωφορείο καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση.

Η 28χρονη Κάρολαιν Σάλισμπερι, φλέρταρε τον 14χρονο και παρά τις προειδοποιήσεις να μείνει μακριά του έκανε σεξ μαζί του τέσσερις φορές σε τρεις εβδομάδες το 2013,.

Μάλιστα ο έφηβος, ο οποίος είχε μόλις κλείσει τα 14, δεν παραδέχθηκε τίποτα όταν η σχέση ήρθε στο φως και ισχυρίστηκε ότι την είχε βιάσει και προσπάθησε να διαγράψει τα μηνύματα που αντάλλαξαν στα social media.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Σάλισμπερι ομολόγησε την ενοχή της σε τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο και καταδικάστηκε αρχικά σε ένα δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή αλλά - μετά από καταγγελίες από την οικογένεια του αγοριού και ενός βουλευτή - η ποινή έγινε 3 χρόνια χωρίς αναστολή.

Στη φυλακή σύζυγος δεκανέα που αποπλάνησε 14χρονο γιο στρατιώτη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στη φυλακή σύζυγος δεκανέα που αποπλάνησε 14χρονο γιο στρατιώτη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δεκανέας σύζυγος αποπλάνηση ανήλικος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ